2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
دوستان جنین ۴سولی و۵سلولی بلاست هست یا سه روزه؟

جنین بلاست فککنم هشت سلولیه و پنج با شش روزه اما جنین من چهارروزه گفت بلاست شده بیشتر فککنم ارتباط با سلولاش داره تا روزش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد میشه بعدازیکسال پیشنهاد بلاست بدی؟

عزیزم من خیلی بلد نیستم ولی دکترم داشت با پرستار صحبت میکرد

میگفت جنین هام سه روزه فریز شدن 

بعد پنج عدد بودن

گفت میذارم بلاست بشن هر تعداد موند انتفال میدن

بعد که از فریز خارج کرده بودن و گذاشته بودن بلاست بشه دوتاش بلاست شده بود و یکیشم چهار روزه 

من از خرفای دکترم اینارو متوجه شدم شاید به دردت بخوره

قطعا این سیکل مکمل هم بیشتر مصرف کردی نتیجه بهتری میگیری. امید ب خدا دوستم😍 دکتر ب من گفت قانون روی ...

مرسی عزیزم ،انشالله ،از دکتر شیوا پرسیدم ،گفت گونال هم روی کیفیت و هم روی تعداد تاثیر داره و خیلی خوبه،آره بالای ۱۰ تا انتقال نمیدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خوبی‌؟ ما همه کرونا گرفتیم متاسفانه  به خاطر رعایت نکردن خانواده خودم، خدا رو شکر د ...

الهی عزیزم

بلا ب دوره.خداروشکر ک.گذروندین.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@نفسی835     @مامان_سبحان7     سلام عزیزان جسورین خوبین ؟ دلم براتون تنگ شد ...

سلام.عزیزم.

چطوری خوبی گلم

چندوقت پیش احوالتوپرسیدم.بچه ها گفتن.خبرندارن

گل دختری چطوره؟حسابی بزرگِ شده😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم دیگه چیزی نمونده گل دختری رو بغل بگیری..ماشاء الله 😍😍😍 به سلامتی و دل خوش ان شاء الله .حساب ...

سلام.سارا جون.خوبی عزیزم

چ خبرا

گل پسری چطوره؟رفلاکسش بهترشد؟ بالاخره شب و روزش تنظیم.شد یانه😄

چقدر وضعيت من مث شماس پي ار پي كردم و ي چهار روزه و دوتا بلاست برام انتقال دادن خيلي التماس دعا ع ...

بی بی چک نزدی عزیزم؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
تیکرشو 🤩🤩 تاریخ زایمانت کیه عزیزم به سلامتی 

تیکرم زیادی رفته جلو فک کنم😀چهارشنبه هفته پیش رفتم دکتر معاینه کرد، گفت دهانه رحم بالاست و حالا حالا ها زایمان نمیکنی، گفتش تا 23 آبان بهت فرصت میدم،برو حسابی پیاده روی کن و پله بالا و. پایین شو، حالا دوباره قرار هست شنبه برم معاینه کنه ببینم اوضاع چطوره، خیلی روزای سختی هست، التماس دعای فراوان

سلام عزیزم، خوبی؟  نی نی خوبه؟  چه خبر بسلامتی زایمانتون چه تاریخیه؟  طبیعی هستید؟؟؟

سلام عزیزم، ممنونم، آره اگه بشه و. خدا بخواد طبیعی هستم. ولی تا هفته پیش که معاینه شدم و 37 هفته بودم، هنوز بچه بالا بوده، اما گفت لگن عااالیه، حالا گفته برم پیاده روی کنم پله بالا و پایین برم ببینم نی نی یه تکونی به خودش میده بیاد پایین یانه، روزای سخت و پر استرسی هستش، التماس دعای فراوون دارم

باتوجه به حرفایی ک زدین جنینای من 8 سلولیه و سه روزه و دوماهه ک فریز هستن خوبن یعنی؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢