2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
وه جالب برای من تا حالا نداشته, منم شیاف پروژسترون خارجی میگیرم. اینبارمیگم حتما. نمیدونم چرا استرس ...

ببین فقط شیاف اندومترین اپلیکاتور داره. اگه شیافت سیکلوژست یا فرتیژست هست اینا اپلیکاتور نداره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرم و زیر اب میشورم بدنم و سعی میکنم بیرون دوش باشه بعد بدنم و خوبه دیگه؟؟ اخه دیدم نوشتن ده روز نرف ...

اگه میتونی سرت رو شوشو بشوره....فقط اول انتقال دادی چندروز نرو بعد میتونی بری....اره برو زیز دوش یه اب بریز بیا....دیگه به خاطر نینی جون بیاد تحمل کنیم دیگه مامانی جون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دوستان من چهار انتقالم دل درد پری دارم 😞ممکنه پری بشم با اینهمه پروژسترون؟؟

نه فدات شم پری نمیشی....این دردا عادیه ...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم بچه من سقط شد دو روز پیش...

گلم ایشالله خدا بهت صبر بده....برلی شما حاملگی شیمیایی بود عزبزم....برای ارامش دلت صلوات میفرستم

10 بود 

خوب عالیه 

بهش بگو شاید قبول کرد اره ازمایش اسپرم و حتما همونجا بده ۴ ۵ روز طول میکشه جوابش بیاد و اینکه اگه ا ...

حالا که سرکارم نمیتونم زنگ بزنم صحبت کنم

انقدر دیرم شده بود وقت نکردم وقت مشاوره ارولوژ رو هم بگیرم حالا باید عصر زنگ بزنم 

چجوری باید دوباره همسرم رو راضی کنم آز اسپرم بده 

خدا خودت کمکم کنم