2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه سری قبل رشد متوقف شد دکتر ازمایشات درخواست داد 2 ماه بعد از سقط نامه نوشت برای متخصص خون ایشون ا ...

آهان پس خیلی مشکلات انعقادی زیادی داری 

البته در حد کوتاه مشکلی پیش نمیاد ولی حتما حتما از دکترتون یا مرکزتون زنگ بزن بپرس، یا همسرتون حضوری برت دستور بگیرن 

کلا خون ریزی ممکنه با درد یا بدون درد باشه، منم اوایل درد نداشتم بعد درد و لک و خون با هم شد 

دوستای خوب سلام.من دارم روزی دوتا پروژسترون میزنم.داغونم از درد و سفت شدن محل تزریق.مرتب هم با کیسه ...

سلام عزیزم، نباید گرم کنی عزیزم

قبل و بعد از آمپول کمپرس سرد بذار، روز بعدش کمپرس گرم 

همون اول گرمش کنی داغون میشی عزیزم

سلام زینب جان خوبی عزیزم؟ان شاالله که بهترین گلم میگم خواهری من قراره پنج شنبه پانکچر شم به نظرت چن ...

عزیزم راحت باش گلی

جالبه به ما تو رویان تو یه برگه اینو گفته بودن، بین 3تا 5 روز یعنی حداقل 72 ساعت قبل از پانکچر

سلام دوس جونیا جنین سه روزه خوبه یعنی امید داشته باشم من جنینام سه روزه هس ولی دوماهه فریز هستن ؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
سلام دوس جونیا جنین سه روزه خوبه یعنی امید داشته باشم من جنینام سه روزه هس ولی دوماهه فریز هستن ؟

اره عزیزم چرا که نه

من خیلی هارو دیدم باجنین سه روزه مادرشدن

امیدت به خدا باشه

من سری قبل باجنین۵روزه منفی شدم فقط بایدخدا بخادهمین

عزیزم پرسیدی جنین چند روزه انتقال دادی منم گفتم جنین دو روزه  امروز روز 12انتقالم

اهان انشاالله که مثبت مثبتی عزیزم حتما رفتی آزمایش دادی خبرمون کن خوشحال بشیم

@زینبی_بابا   سلام من دو روز علایم بدن درد دارم امروز حس میکنم تب دارم اگر کرونا بگیرم وضعیتم ...

سلام عزیزم، ببین گلم چون تو پاندمی کرونا هستیم احتمال 99 درصد شما هم مبتلا شدی

اگر لازم هست آزمایش بده وگرنه خودت رو تو اتاق قرنطینه کن گلی، بهترین کار همینه و با مرکزتون تماس بگیر

اگر حس تنگی تنفس داشتی حتما برو سچوریشن اکسیژن برات چک کنن

و از همه مهمتر مایعات فراوون بخور، در حد 12 لیوان مایعات، زنجبیل و لیموترش هم عالیه گلم جون اثرات ضد التهاب دارن

عزیزم اگر الان پانکچر عقب بیفته خیلی بهتر از وسط سیکل تحریک تخمدان هست و عوارض کمتری داره

خیلی خیلی مراقب خودت باش عزیزم 

غذا هم هر چی میلت میره بخور گلم، پرهیز خاصی نیست، ولی دیگه چیپس و اینا نخور