2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045694 بازدید | 684478 پست
عزیزم در مورد داپسون چیزی نمیدونم چرا به شما داده چون یه باکتری استاتیک هست، يعني رشد باکتری رو متوق ...

عزیزم‌ببخشید‌همون‌دافستون‌‌هس...

ممنون‌میشم‌راهنماییم‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام بچه ها میگم کسی بوده قبل از انتقالش رحمشو گرم نکرده باشه و باردار شده باشه مثل عسل و سیاه دانه ...

بله. من بودم‌. این کارا رو نکردم. بعدش هم اب و نشاسته نخوردم چون خود نشاسته یبوست میاره. من فقط به حرف دکترم گوش دادم. سه روز اول هم استراحت مطلق نبودم. اشپزی و کار خونه نکردما ولی استراحت مطلق هم نبودم ولی خدا رو شکر هم تست بتام مثبت شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دکترم همینطوری میگه, بایدمواظبش باشم وای من یادندارم اخه پرستاری کردن. 😞😞 من میگم اول مامانم ...

این برنامه هم ک میگی خوبه

تاریخ عمل مامانت مشخص شده؟ بخاطر اینکه استرس نداشته باشی و میگی الانم خونریزی داره. زودتر عملش کنن بهتره.

چون سیکلت لانگه ال دی رو شروع کن تا ماه بعد ک پری شدی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره راست میگی ها واقعا شما چه نیمه پر لیوان رودیدی ربه منم انرژی مثبت روانتقال دادی بهم ازخدامیخوام ...

عزیزمی گلم 

نی نیم میخاد یه دوست همسن داشته باشه و یه خاله به اسم مهربون۱

پس عزیزم اینا همش حکمت خداست که تمرکزت رو مامانت باشه

عالیه ک حس و انرژی های خوب و دریافت میکنی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سینال دوزش فرق میکنه؟ شما یدونه زدین من ۱۴ تا

بله 450 داره و 900

خب دکتر ک الکی برات امپول ننوشته. صلاحتو میخاد. بیمار اولشم ک نیستی. رضوانی هم جز دکترای معروف و خوبه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم برامون خیلی دعا کن، پسرم خوبه خدا رو شکر  ولی من و همسرم جدیدا نفس کم میاریم کاش از دکت ...

آدم میمونه به این دوستای بی مبالات چی بگه. آخه حتی اگه کرونا هم نبود بوسیدن این طفل معصوم ها تو این سن کار اشتباهیه. وای به الان با این وضع کرونا. انشالله زودتر خوب خوب میشین. من و خواهر برادرام هم اینجوری شدیم. حدود یکی دو ماه نفس کم میاوردیم، من اسکن ریه هم دادم اما ریه ام پاک بود. افت قند هم داشتیم به شدت. البته تستمون منفی شده بود اما دکترم گفت 25 درصد ممکنه جواب تست درست دربیاد. اشتهامونم کلا از دست داده بودیم، قشنگ تو یه ماه شش هفت کیلو وزن کم کرده بودیم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خیلی ممنون  عزیزم توالت فرنگی و استراحت مطلق جزو خرافات هست😅😅😅😅 راحت باش، سرکار ...

عزیزم همون روز که واست انتقال دادن از پله بالارفتی؟

خونه ما طبقه دومه😐

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بله 450 داره و 900 خب دکتر ک الکی برات امپول ننوشته. صلاحتو میخاد. بیمار اولشم ک نیستی. رضوانی هم ج ...

بله درسته ولی چون دکتر گفته پرتخمک نیستی میگم‌نکنه تخمک هام کم باشه نمیخوام دوباره پانکچر کنم

یا رب العالمین
عزیزم برامون خیلی دعا کن، پسرم خوبه خدا رو شکر  ولی من و همسرم جدیدا نفس کم میاریم کاش از دکت ...

راستی عزیزم البته تو خودت استادی، اما بهتره وقتی میخواین بچه رو بغل کنید تو حالت نشسته باشین، چون گویا کرونا یهو افت قند شدید میده و خدای نکرده اگر ایستاده باشین،  بخورید زمین بچه آسیب میبینه. براتون آروزی سلامت دارم هر چه سریعتر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله درسته ولی چون دکتر گفته پرتخمک نیستی میگم‌نکنه تخمک هام کم باشه نمیخوام دوباره پانکچر کنم

مکمل چیزی میخوری؟ مثل ویتامین یا اووابوست؟ بچه ها میگن اوابوست روی تعداد خیلی خیلی اثر داره میتونی مصرف کنی

جنینتون چندروزه اس که میخاید انتقال بدید؟؟؟

نمیدونم من فریز شدن جنینام دوماهه

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢