2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
خانما من ۹ابان بیست و یک عدد قرصای ال دی که میخورم تموم میشه بعد امروز که رفتم مطب ماما پشت نسخم نوش ...

خانما کسی جواب سوال منو نمیدونست خیلی نگرانم مگه نباید برا انتقال یه بسته قرص ال دی که تموم بشه پریود که بشم برم برا سنو بهم آمپول دکاپپتیل هم داده که از پس فردا بزنم پس چرا گفته قطع ال دی ۱۲ابان من که ۹ابان ال دی هام تموم میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما کسی جواب سوال منو نمیدونست خیلی نگرانم مگه نباید برا انتقال یه بسته قرص ال دی که تموم بشه پریو ...

@shadennn  

عزيزم من بلد نيستم ولي  هركاري ميكنم نميتونم زينبي رو تگ كنم

شادن جون تگ ميكنيد براشون كه زينبي ببينن

زینبی جان سلام امیدوارم روز به روز بهتر باشید یه سوال دارم بعد انتقال توالت فرنگی رفتن خیلی مهمه یعن ...

سلام عزیزم خیلی ممنون 

عزیزم توالت فرنگی و استراحت مطلق جزو خرافات هست😅😅😅😅 راحت باش، سرکار با رعایت اصول بهداشتی برو همین 

فقط خودت رو خسته نکن😉😉😉😉

منم سرکار میرفتم، طبقه دوم بود، دستشویی هم تا شب زایمان ایرانی رفتم🤭🤭🤭🤭

خانما سینا را چجوری خودم تو خونه بزنم؟کسی خودش زده؟تزریقات گفت بیار بزنیم خودت نمیتونی

عزیزم اگه منظورت سینال اف هست من همسرم برام تزریق میکرد،  دوتا پودر بعلاوه یک آب بعد دور ناف به فاصله حدوث سه چهار سانت تزریق میکرد

سلام عزیزم خیلی ممنون  عزیزم توالت فرنگی و استراحت مطلق جزو خرافات هست😅😅😅😅 راحت باش، سرکار ...

زینب جان من امروز که دوم‌پری بود یه تخمدان ۴تا فولی داشتم یکیش هم گفت محدود.احتمال داره چندتا تخمک داشته باشم؟

یا رب العالمین
عزیزم اگه منظورت سینال اف هست من همسرم برام تزریق میکرد،  دوتا پودر بعلاوه یک آب بعد دور ناف به ...

چجوری میزد؟میشه توضیح بدی؟منادکترگفت توبازوبزنم.تزریقات که گفتم چجوری بگو تا خودم بزنم گفت مکه الکیه خودت نمیتونی بزنی

یا رب العالمین
عزیزم اگه منظورت سینال اف هست من همسرم برام تزریق میکرد،  دوتا پودر بعلاوه یک آب بعد دور ناف به ...

من امروز جدازدم .اکه یکیش کنم غلیظ نمیشه که درد بیاد؟اخه امردز هم وقتی میزد دردگرفت

یا رب العالمین

شماغیرسینال چی زدین؟برامن فقط همینوداده

فولیکول شما چندتابود؟من ۴تابودبنظرت چقدر زیاد میشه؟

یا رب العالمین