2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045616 بازدید | 684476 پست
سلام به روی ماهت مرسی عزیزم, حال خودت خوبه؟ گل پسرچطوره؟ اوضاعتون؟  خداکنه زود خوب بشه این ماه ...

عزیزم برامون خیلی دعا کن، پسرم خوبه خدا رو شکر 

ولی من و همسرم جدیدا نفس کم میاریم

کاش از دکترت بپرسی میشه ده روز زودتر ال دی بخوری یا نه 

مکمل ها رو خودت سرخود گرفتی یا دکتر داده؟؟ 

چه خبره 3600😔😔😔😔 خدایا خودت دل دوستمون رو شاد کن از این چیزا زودتر خلاص بشه

یعنی من الان سینال میزنم باید مراقب باشم؟من گفتم الان خونه تکونی میکنم که بعدش اگه خواست انتقال بده ...

آره گلم دولا راست زیادی نباید بشی خصوصا هر چی به پانکچر نزدیک میشی، چون خطر تورشن تخمدان وجود داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برامون خیلی دعا کن، پسرم خوبه خدا رو شکر  ولی من و همسرم جدیدا نفس کم میاریم کاش از دکت ...

چشم حتما قابل باشم حتمادعاگوهستم همیشه ذکرخیرته توخونمون حتی مامانمم حال خودت وبچه میپرسه. 😁😁ازم میپرسیداسمش چیه؟ گفتم نمیدونم. 

نه سرخودنمیخورم اخه ازسری قبل که تخمک کم وبی کیفیت بود الان کلی تقویتی میدن. Dhea50 رودونه ای12گرفتم, اوابوست700تومن, فرتیل اید650وردکیوتن90و... داروهای همسرمم فرتیل اید و ویتامین ای وفرتیل سان ام 670فقط اونه. 

آره گلم دولا راست زیادی نباید بشی خصوصا هر چی به پانکچر نزدیک میشی، چون خطر تورشن تخمدان وجود داره

چندم سیکل پانکچر میکنن؟ من نهم دوباره نوبت دارم.

میخوام بدونم اخه این هفته امپول دارم نمیخوام بریم خونه مادرامون هفته بعدهم میگم یوقت نشه بعدهی میگن چرا نیومدی نمیدونم چکارکنم همش میگم نکنه یهو یکی بیاد خونم

یا رب العالمین
سلام‌زینبی‌جون خداروشکر‌‌که‌بهترهستین انشالله‌که‌به‌زودی‌خوب‌خوب‌میشین عزیزم‌یه‌سوال من‌‌یازده‌پ ...

عزیزم در مورد داپسون چیزی نمیدونم چرا به شما داده چون یه باکتری استاتیک هست، يعني رشد باکتری رو متوقف میکنه و برای درمان ضد مالاریا و ضد جذام و جلوگیری از یه نوع پنومونی استفاده میشه 

قطعا به پریود ربطی نداره

مطمئنی دوفاستون نیست؟؟!!! 

انشاالله شوهرت خوب میشن فقط یه اسکن محض اطمینان بدن خوبه چون ویروسش به شدت موزیه منم دیروز خیلی حال ...

آره حتما عزيزم، شاید خودم هم بدم 

فعلا دوباره میفرستمشون چک مجدد سچوریشن 

خودم هم باید برم، چون حالا من امروز نفس کم میارم به محض تحرک

لعنت به کرونا

ان شاالله هممون خوب بشیم و هیچ کسی مبتلا نشه 

شما هم دائم چک کنن برات خیلی مهمه، البته بگم سی تی اصلا نمیتونی و نباید انجام بدی چون دوز اشعه خیلی زیاده

واقعا؟ من میخواستم برم یدونه از این توالت فرنگیا بخرم حامله شدم. پس پله ها مشکلی نیست خداروشکر مرسی ...

آره گلم هیچ مشکلی نیست

من حتی طول سرویکس کوتاه داشتم، از دکترم پرسیدم میتونم دستشویی ایرانی بشینم چون با فرنگی مشکل دارم اصلا نفرت دارم، گفت مشکلی نیست

اما بعد از سزارین چاره ایی نیست یه مدت لازمه فرنگی😖😖😖

چندم سیکل پانکچر میکنن؟ من نهم دوباره نوبت دارم. میخوام بدونم اخه این هفته امپول دارم نمیخوام بریم ...

والا چندم که بستگی به سایز فولیکول داره 

من خودم 14 سیکل بود پانکچرم

آنا جون سه بار پانکچر شد هر بار متفاوت بود

والا به خاطر کرونا اصلا هیچ جا نرو کسی هم راه نده. اصلا دروغی بگو مشکوکی🙈🙈🙈🙈 به خدا این قدر اوضاع خرابه که نگو

پدر من اصلا علائمی نداشت،هر چی بهشون میگفتم باور نمی کردن، الان عذاب وجدان داره ما مریضیم، حالا چی درست میشه!!!؟؟ اگر همون اول قبول کرده بودن حرف منو هیچ کدوم مریض نبودیم جز خودشون که اصلا نفهمیدن کی ویروس اومد و رفت

گلم تو رو خدا رفت و آمد نکنین به هیچ وجه، یهو دور از جون روز پانکچر به خاطر کرونا دست خالی برنگردی 

والا چندم که بستگی به سایز فولیکول داره  من خودم 14 سیکل بود پانکچرم آنا جون سه بار پانکچر شد ...

من میدونم نرم مهمون  میاد مخصوصا برادرشوهرام .خودم برم راحت ترم.نمیتونم‌کسی میاد راهش ندم اخه چی بگم. با بچه میان تاروز بهدش باید خونه جمع کنم بدتره

یا رب العالمین
سلام عزیزم خوبی؟ حال نی نی چطوره؟  اره ماهم همش توخونه مادرم تزریق میکنه اینبارهمسرم گیرداده ی ...

سلام عزیزم ما هم خوبیم ممنونم،،،  چقدر خوب که مادرتون تزریقات بلده،  بزار بنده خدا همسرت یاد بگیره و تمرین کنه 😊😊😊

اره دیگه آنوکسا هم درد داره ولی خداروشکر من پروژسترونم شیاف بودش وگرنه میگن اون دردش بیشتره،  ولی بهرحال ماها باید به عشق مادر شدن همه اینا رو تحمل کنیم آن شالله خدا خودش کمکمون میکنه عزیزم