2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست

@زینبی_بابا    

عزیزم شما اطلاع داری که رویان تا قبل از تکمیل پرونده ایمونولوژی سیکل پانکچر رو شروع میکنه یا نه؟من این ماه نمیدونم چرا پریودیم اینقدر بازی درمیاره ،دچار لکه بینی شدم که اصلا سابقه نداشته ،از طرفی پزشک ایمنی فقط روزهای یکشنبه و سه شنبه هستش ،من نمیتونم خودم رو یه جوری برسونم تهران که هم به ایمنی برسم هم سیکلم رو شروع کنم ،از طرفی هم میترسم دکتر زنان قبول نکنه برای شروع 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دکتر به شما هم تو پانکچر ویتامین یا تقویتی نداد؟ تنها داروی من ۱۴تاسینال بود هیچی دیگه هم نداد بچه ...

نه عزیزم تقویتی نداد. سری قبل فقط یه سینال و پنج تا هاش ام جی  داشتم. دکترت رو گفتی رضوانیه؟ داروها رو مقایسه نکن هر بدنی با بدن دیگه فرق داره. از زینب جان بپرس. الان تگشون میکنم.

@زینبی_بابا    سلام زینب جان میشه دوستمونو راهنمایی کنی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بیمارای دکترم ای یو ای کرده بود تو مطب امروز اومده بود سونو سه قلو بود خیلی ذوق کردیم   &nbs ...

خوش ب سعادتش😍😍خیلی خوبه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@زینبی_بابا     زینبی جون بهتر شدین؟ من که حالم اصلا خوب نیست بیشتر گلوم میسوزه و سرفه د ...

سلامممم شادن جان خوبی? چیشده؟؟ کرونا؟! 

انشالله خدابهت سلامتی بده هیچی نمیشه خداحافظ بچت وخودت باشه

آخه به من گفته بودن اچ ام جی عضلانی تزریق کنم برای همین هیچوقت زیرجلدی تزریق نکردم نمیدونستم اینطوری ...

سلام عزیزم خوبی؟ حال نی نی چطوره؟ 

اره ماهم همش توخونه مادرم تزریق میکنه اینبارهمسرم گیرداده یادبده منم بزنم انگارموش ازمایشگاهیشم. 😑😑😂😂

وای انوکسارونگو من میدونم چی میکشی خیلی میسوزونه من یکبارم بشدت کبودشد, الان یادم میوفته بازقراره ازهمونابزنم عزامیگیرم

بچه ها اگه ای وی اف یا میکرو مثبت شد تا آخر بارداری آمپول داره باز؟ 

بستگی داره خب بعضی وقتهاامپول پروژسترون میدن ومایی که مشکل انعقادخون داریم بایدازاول تااخر انوکساپارین بزنیم

آنوكسا رو من اين سزي خودم ميزنم برا خودم خيلللي بهتر از تزريقاتيه واقعا

من یکبارخواستم خودم بزنم وای فشارم افتادازترس دردش خخخ مال من مادرم میزنه سینال رو خودم میزدم ولی احتمالابازگونال مادرم بزنه سوزشش بیشتره. راستی انوکسا با انوکساپارین فرق داره؟ قریتره انوکساپارین؟ من اوضاعم خطریه یعنی؟ از روز انتقال میزنم مشکل انعقادی ژنتیکی دارم

اول غربالگری رو انجام دادم عزیزم. الهی بگردم. منم همینطور. تاپیک و سایتی نیست نخونده باشم. امروزم یک ...

سلام عزیزم نگران نباش ایشالله حل میشه وهمین خدایی که بهت نی نی روداره صحیح وسالم میزاره بغلت. 

منم جای شمااسترس گرفتم سلفری چی هستش؟؟ چون منم ازقبل همه مشکلات دارم گفتم بدونم. 😔

عزیزم هر دوش یکی هستن

خب پس خداروشکر من فکرکردم اوضاعم بدتره. 

راستی من اضافه وزن دارم زیاد تاثیرنکنه؟ خیلی ناراحتم ولی پایینم نمیادبخاطرتنبلی وتیرویید.

فکرکنم باردارشم میترکم. 😓😓

سلام صبح بخیر دوستان هرکی پیاممومیبینه تورو خدا بیاید دلداریم بدید. 😭😭😭دارم دق میکنم استرس شدیدگرفتم دستام دارن میلرزن دارم مینویسم. 

من خودم این ماه اخراش قراره میکروشم ازطرفیم وضعیت مادرم وخیم شده باید رحمشوبرداره زود, چیکارکنم؟ من مراقبش باشم؟ 

خیلی سخته عمل برداشتن رحم؟؟ 

من جاش میترسم. 😱😱

@زینبی_بابا    

@shadennn    

@تورک_آنا    

شادن جون عزیزم چیزی نیست خیلیا گرفتن و خوب شدن آب میوه زیاد بخور گلم زود زود خوب میشی 

ممنونم عزیزم، توکل به خدا❤❤❤

راستی نارنگی و پرتقال ضرر نداره؟ البته من بیشتر نارنگی و لیموشیرین میخورم ولی شنیدم نارنگی خوب نیست تو بارداری😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...