2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
اره واقعا خیلی نگرانی داره نگرانی پشت نگرانی ولی باید سعی کنیم ارامش داشته باشیم استرس نه واسه نینی ...

نازنین جون سلام رفتی ان تی همه چی خوب بود ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نازنین جون سلام رفتی ان تی همه چی خوب بود ؟  

سلام  لیاناجون بله عزیزم رفتم دکتر گفت همه چی خوبه عدد ان تی هم ۲.۲۳ بود بالانیس به نظرشما ؟جنسیت هم گفت ۹۰ درصد پسره  ولی احتمال داره برعکسم باشه گفت دوهفته دیگه برم ۱۰۰درصد میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا جنین شناس ودکترم نظرشون این بود چون جنین بلاست هس یکی انتقال بدم نمیدونم به خدا هرچی خودش صلاح ...

انشاالله خواست خودت و حکمت خدا یکی باشه گلم ❤️❤️❤️

خدایا خودت مواظبش باش
من امروز که سونو کرد گفت یه تخمدان ۴تافولیکول یکی هم‌گفت محدود.گفت روزی دوتا سینال بزنم بنظرت چقدر ت ...

نه عزیزم چهارتا نمیشه. امپولایی ک میزنی فقط باعث رشد فولیکول نمیشن ک، کلا برای تحریک تخمدان هستن. و باعث میشن تخمکات روز ب روز بیشتر بشه. اصلا اصلا اصلا الان ک وارد سیکل شدی دیگه ب تعداد و کیفیت فکر نکن. استرس خیلی بده و واقعا تاثیر منفی میزاره. پس خواهش میکنم هر کاری ک دکترت گفت انجام بده و  درموردش فکر نکن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم چهارتا نمیشه. امپولایی ک میزنی فقط باعث رشد فولیکول نمیشن ک، کلا برای تحریک تخمدان هستن. و ...

دکتر به شما هم تو پانکچر ویتامین یا تقویتی نداد؟

تنها داروی من ۱۴تاسینال بود هیچی دیگه هم نداد بچه های اینجا داردهای شون خیلی متفاوت وبیشتر ازمنه

یا رب العالمین
نه عزیزم چهارتا نمیشه. امپولایی ک میزنی فقط باعث رشد فولیکول نمیشن ک، کلا برای تحریک تخمدان هستن. و ...

یه بیمارای دکترم ای یو ای کرده بود تو مطب امروز اومده بود سونو سه قلو بود خیلی ذوق کردیم  

یا رب العالمین

@زینبی_بابا    

زینبی جون بهتر شدین؟ من که حالم اصلا خوب نیست بیشتر گلوم میسوزه و سرفه دارم😢😢😢 حس چشایی بویاییمم کامل از دست دادم دکترم رفتم بهم دارو نداد گفت بارداری بهتره دارو نخوری

میگم این سرفه ها به جنین فشار نمیاره؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من یکی ۴تابود یکیش گفت محدود.یعنی ممکنه ۴تا تخمک بشه؟

نه توی فولیکولا خودش گویا چندتا تخمکه اصلا به این چیزا نیست عزیزم نگران نباش مطمئن باش اگه خوب نباشه دکترت ادامه نمیده یه کار دیگه میکنه حتما یه چیزی میدونه که داره همین روند و ادامه میده