2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
اچ ام جی هم میشه زیرجلدی زد. سرنگشو باید عوض کرد. من زیرجلدی میزنم. واقعا راست میگی تا بهشون نگی آرو ...

آخه به من گفته بودن اچ ام جی عضلانی تزریق کنم برای همین هیچوقت زیرجلدی تزریق نکردم نمیدونستم اینطوری هم میشه،،  م  من که راضیم از اولش تو خونه تزریق کردیم چون بعدشم تا الان دارم شبی یه آمپول آنوکسا میزنم فکر کنید چند ماه میخواستم هر شب برم تزریقات که هم بحث هزینش بود هم بحث اینکه همیشه شرایطش نیست که آدم بره تزریقات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اچ ام جی هم میشه زیرجلدی زد. سرنگشو باید عوض کرد. من زیرجلدی میزنم. واقعا راست میگی تا بهشون نگی آرو ...

شوهرمن میگه بیا بزنم میگم میترسم خیلی درد میاد میکه تو ناز داری  

امروز دیگه هم مطب رفتم هم تست کرونا هم داروخونه هاراگشتیم‌هلاک شدیم شوهرم میگه خدایا نمیشه برا مارابدی لک لکا بیارن  

یا رب العالمین
والا من و پسرم آره بهتریم  همسرمم علامت نداره اما اکسیژن خونش 90 بود😔😔😔 دکتر هم گفت دو روز ...

به شوهرتون نگفتن اسکن ریه بدن؟ من اکسیژن خونم رو که چک کردن دیروز 99 بودم امروز97 فردا هم میرم

اینجا دکتر درست و حسابی نداره واقعا یعنی یه متخصص عفونی نداره😕😕😕 فعلا بمونم خونه ببینم خدا چی میخواد ...

زنجبیل تا امشب اصلا نخوردم ولی امشب که خوردم یه کم سوزش گلوم کم شد

خدا برای هممون بخیر بگذرونه ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انوکسا براچی هست؟

برای خونرسانی بهتر به جنین و رقیق شدن خون،،  به همه نمیدن به منم دکتر بعد ۸ یا ۹ هفتگی تجویز کرد اونم میشه به دورناف یا بازو یا ران پا تزریق کرد البته دردش و کبودیش قابل مقایسه با سینال نیست

عزیزم خیلی ناراحت شدم تا میتونی مایعات بخور

قربانت

خدا کنه هیچکس گرفتارش نشه مخصوصا باردارا چون هیچکاری برامون نمیکنن😔

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام  لیاناجون بله عزیزم رفتم دکتر گفت همه چی خوبه عدد ان تی هم ۲.۲۳ بود بالانیس به نظرشما ؟جنس ...

فدات ممنوون خداروشکر همه چی خوب بود انشاالله سالم بیاد بغلت 🌷

عدد منم یادمه همین حدودا بود به زینب جون بگو با یه چیز دیگه مقایسه میکنه بهت میگه خوبه 

پیش صدری رفتی درسته ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یعنی دردش از سینال بیشتره.؟

اره خیلی بیشتر کلا موادش موقع تزریق میسوزه،  جانمجاشم بیشتر اوقات کبود میشه،  ولی نگران نباشید برای همه تجویز نمیشه اگه هم بعد بارداری آن شالله بهتون دادن دردش بخاطر جنین قابل تحمله،  ای کاش نمیگفتم درد داره الان نگران نشید یه وقت

اره خیلی بیشتر کلا موادش موقع تزریق میسوزه،  جانمجاشم بیشتر اوقات کبود میشه،  ولی نگران نب ...

وای من چهار روزه آمپول میزنم استرس داره میکشتم. 

تا کی باید آمپول زد؟ بعد بارداری هم هرروز آمپول که

یه صلوات مهمونم کنید