2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684425 پست
اره منم نمیخوام تو کرونا هرروز برم تزریقات.اخه اینارامیگن هرجایی هم نمیزنن مرکز ناباروری هم دوره کل ...

من روزی دوتا میزنم ده تومن

اگه بیمارستان بزنی فکر کنم سه تومنه

یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سینا شما چندگرفتین؟من گفت دونه ۴۲ یجادیگه میگفت ۷۶

من شش تا اچ ام جی و یه آمپول خودکاری سینال بود روش نوشته 900.روزی بیست و چهار واحد میزنم. 

کلا شد سیصد و سی و هفت

البته دفترچه تامین اجتماعی بود. آزادش میشد پونصد. 

یه صلوات مهمونم کنید
اره منم نمیخوام تو کرونا هرروز برم تزریقات.اخه اینارامیگن هرجایی هم نمیزنن مرکز ناباروری هم دوره کل ...

اخه واقعا هم راحته تزریقش،  چون عضلانی و داخل رگ هم نیست آدم خیالش راحته که هوا هم یکم داشته باشه هیچی نمیشه،  ببین من اون اوایل تزریق دو سه بار که همسرم نبود مجبور شدم برم تزریقات اتفاقا چون اونا فکر میکنن حرفه ای هستن بی محابا ۹۰ درجه نشونه میرفت فرو میکرد سرنگو ولی خدایی همسرم خیلی بدون درد تزریق میکرد چون آماتور بود و سعی میکرد با احتیاط انجام بده کارش از تزریقات بهتر بودش، من فقط اچ ام جی چون عضلانی بود میرفتم تزریقات،،،  

اخه واقعا هم راحته تزریقش،  چون عضلانی و داخل رگ هم نیست آدم خیالش راحته که هوا هم یکم داشته با ...

اچ ام جی هم میشه زیرجلدی زد. سرنگشو باید عوض کرد. من زیرجلدی میزنم. واقعا راست میگی تا بهشون نگی آروم بزن خوب نمیزنن. شوهرم هی میاد به تزریقات میگه آروم بزن. آخه منم خیلی ترسوام. به شوهرم گفتم تو بزن برام. میگه دلشو ندارم

یه صلوات مهمونم کنید
خانما کسی جواب سوال منو نمیدونست خیلی نگرانم مگه نباید برا انتقال یه بسته قرص ال دی که تموم بشه پریو ...

@زینبی_بابا    

عزیزم سوال دوستمونو میبینی لطفا😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من شش تا اچ ام جی و یه آمپول خودکاری سینال بود روش نوشته 900.روزی بیست و چهار واحد میزنم.  کلا ...

منم با بیمه بود تاییدیه میخواس بالای یه تومن شد گفتم ۱۳ تاشو بزنه یویشو ازاد بگیرم بعد که زد دیدم نداره .رفتم یه داروخونه دیگه گفت چه قیمت پرت نوشته ایناکه این قیمت نیس. البته قبلش هم چندین جارفتم یا نداشتن یا چندتا دونه بود دیگه خسته شدم‌اخرین جا ۶تاشو دادگفت بزن دوشنبه بیا باقیشو ببر الان ندارم منم‌گرفتم واومدم

یا رب العالمین
من خودکاری نیس.نمیدونستم‌ این مدلی هم داره اگرنه خودکاری راحت تره تزریقش.

آره خودکاری دردش خیلی کمه. بعضی وقت ها اصلا درد نمیگیره ولی اچ ام جی درد داره. مخصوصا اگه بد بزنن

یه صلوات مهمونم کنید