2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
انشالله باردار میشی همین دفعه ❤️ به خدا بگو اون ۵ تا دخترو بفرسته برای ما 😄

عزیییزم 

با دعای شما 

امروز گفتم خدایا اگر قرار بود نخوای بچه دار سم همون یه دونه سالم نمیموند پس انشاالله که خواستی 

خدا دلم همه منتظران شاد کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نگران نشو میبینی که اینهمه از دوستان سلفری دادن وهمه خوب بوده جوابشون ایشالا برای شماهم همه چی ...

میدونی شب قبلش خواب دیدم که بچم دنیا اومده بعد ی مشکلی داره دکتره بهم میگه باید سقطش کنی فک کن بچه دنیا اومده رو اینجوری به من گفت بعد صبحش ک بیدار شدم از ازمایشگاه زدن و گفتن بیا جوابو بگیر حتما نشون دکتر بده رفتم مطب دکتر منشیش گفت برو ساعت ۷شب بیا من اینقد نگران بودم بهش گفتم پس اینو ببر نشون دکتر بده خودش ازم گرفت نگاه کرد گفت ببین باید بری تکرارش کنی اگه جوابش بد بود برو سقط کن اخر وقتم باشوهرت بیا که دکتر باهاتو صحبت کنه من وقتی اینطور گفت دنیا رو سرم خراب شد اینقد گریه کردم که خواهرشوهرم گفت بیا بریم خودم برات وقت بگیرم دکتر منو میشناسه اخه پرستاره دیگه خلاصه رفتیم ی نوبت تو همون ساعت گرفتیم و زود نوبتم شد بردم پیش دکتر بعد من گریه میکردم بهم گفت نگران چی هستی خیلیا اینطورین که دوباره ازمایش دادنو مشکلی نبوده خلاصه دلداریم داد من از خوابم خیلی ترسیده بودم 

میدونی شب قبلش خواب دیدم که بچم دنیا اومده بعد ی مشکلی داره دکتره بهم میگه باید سقطش کنی فک کن بچه د ...

عزیزم ازبس که استرس داشتی اون خوابو دیدی ...یامثلا تو ناخوداگاهت همچین فکری کرده بودی وتوذهنت بود عزیزم نگران نشو خدا خودش بچه رو داده خودش مواظبشه خدا نگذره از کسایی که اطلاعات ندارن وترس واضطراب به جون ادم میندازن ....اصلا نگران نباش ایشالا گل پسریت سالمه 😍😍😍منم همش میرم سایتوچک میکنم جوابو ببینم 😁

عزیزم ازبس که استرس داشتی اون خوابو دیدی ...یامثلا تو ناخوداگاهت همچین فکری کرده بودی وتوذهنت بود عز ...

وای که چقد ادم استرس میکشه من فکر میکردم جواب ازمایشم مثبت بشه دیگه همه چی حله مادر شدن هم به این اسونیا نیس چقد سختی و نگرانی داره اوایل زینبی جون میگفت به دنیای پر از نگرانی خوش اومدی درک نکردم الان با تمام وجود درکش میکنم اما باهمه ی اینا باز هم شیرینه و برای همه منتظرا و مامانای باردار ارزو میکنم نی نی هاشونو سالم بغل کنن 

چون دی اف آی بالا بوده فکر کردم تسه میکنن.حالا چندتا جنین داری عزیزم؟

اره منم همچین فکری کردم اما ۱۲ تا تشکیل شد که بعد از پی جی اس سه تاشو امروز انتقال دادن دوتاشو فریز کردن

اره واقعا خیلی خوبه این بررسی 

انشاالله مثبتی شما 

ولی هیوا جان جدی میگم امروز خیلی حالم بد گرفته شد اما گفتم خدایا حالا که یکیش سالم بوده این توقع رو برام ایجاد کردی که مثبت بشه ازش خواستم که بشه 

فقط واقعا حال روحیم واقعا اون لحظه خراب شد