2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
واکسن کزاز هر ده سال یک بار باید تزریق شه . همه ما تو دبیرستان زدیم . بعد از اون ببینید زدید یا نه ؟ ...

سلام اگه از اخرین تزریق بیشتر ده سال باشه بده؟من یادمه فقط تو دبیرستان زدم

خانما من ۹ابان بیست و یک عدد قرصای ال دی که میخورم تموم میشه بعد امروز که رفتم مطب ماما پشت نسخم نوشته ۱۲ابان قرص ال دی قطع شود یعنی من باید سه تا قرص اضافه بخورم یا اینکه اشتباه گفته گیج شدم به خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی اونایی که ازبین رفتن صد درصد اگر انتقال میدادن به بارداری ختم نمیشد؟هزینش چند؟

بله دقیقا یعنی ممکن بود مثبت میشد ادم بعد توی مراحل بعد با مشکل روبه رو میشد

دقیق نمیدونم واقعیت فقط کلی کارت و کشیدیم دیگه نپرسیدم

ممنون عزیزدلم انشالله, گونال پیداکردم خریدم ازماه پیش نگه داشتم فقط الان دیگه اوابوست پیدانکردم

میشه نتیجه رو بهمون بگی اگه جواب گونال بهتر باشه منم میخوام این بار گونال بگیرم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام اگه از اخرین تزریق بیشتر ده سال باشه بده؟من یادمه فقط تو دبیرستان زدم

باید بزنی حتما . برای منم ده سال بیشتر شد نزدیک ۲۰ ساله😂😂 دکترم گفت ماه هفتم بزنم . اگه باردار نیستی قبل از اقدام بزنی بهتره

ن عزیزم نگران نباش تا ۳/۵نیم میگن نرمال. ان شاالله ازمایش غربالگریت خوب باشه نیازی به سلفری نباشه من ...

اصلا نگران نشو میبینی که اینهمه از دوستان سلفری دادن وهمه خوب بوده جوابشون ایشالا برای شماهم همه چی عالیه 😍الان پیام از ازمایشگاه اومد که جوابم اماده اس ولی هنوز توسایت نرفته تافردا توسایت بذارن ببینم چنده