2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
شما ۶۰ عددی رو چند گرفتی؟

راستش من مرداد از تهران ۱۶۰ خریدم ،ولی بعدش از شهر خودمون ۱۲۰ گرفتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره یه سوال تخصصی 🤔 ببین من شنیدم این داروها ممکنه برا بعضی از اسپرم ها نتیجه عکس بده، یکم استرس ...

آره منم شنیدم ،ولی شرایط اسپرم همسر من از این بدتر نمیشه 😂آخه مورفولوژی صفر هست ،ولی یه بار مورفولوژی شده بود یک که همون زمان کیوتن جزو داروهاش بود ،از طرفی داخل اینستا یه دکتر ارولوژی میگفت که کیوتن جزو اصلی ترین داروهایی هست که برای اسپرم میدیم،اگر میخوای میکرو کنی و شرایط همسرت خیلی بد نیست ،با مشورت پزشک بهش دارو بده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام صبحتون بخیر دوستان. یه سوال کسایی که انتقال دادین لطفا ج بدید ممنون میشم . چندروز بعد انتقال اس ...

سلام گلم...من بعد از انتقال ده روز مرخصی گرفنم...بعد رفتم سر کار دکترم گفت اسکال نداره....ولی دفعه دوم کلا همش استراحت بودم...دکترم میگفت فرق نمیکنه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
داروخانه اصفهان منظورمه.ادرس کجامیشه؟

فداتشم این سروم هامو ک اهواز گرفتم 

ولی در کل داروهایی ک دکترم میده ک همون داروخانه تو مرکز ناباروری مشتاق هس میگیرم 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
نه گلم خبر ندارم و اینکه خیلی کلی توضیح دادن، بایدمینوشت از کدوم رده سلولی و در کدوم قسمت، بیشتر شبی ...

ممنونم فدات بشم 😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
قرص واژیناله من خوراکیشو روزی ۱۱ تامیخوردم آندومتر رحمم رشد نکرد حالا گفتن شیافشو بگیر آره واقعا ...

عزیزم روزی ۱۱ تا استرادیو ل میخوردی....بیشتر از۸ تا مشکل ایجاد میکنه به دکترت بگو......ضخامتت خوب شد؟

من دومرحله ای بودم و شکر خدا مثبت شدم . شادن جان هم دو مرحله ای بود

عزیزم دو مرحله ای یعنی چی؟

نمیدونم عزیزم ولی خودم اونجا 45سال دیدم که بوده

فدات بشم گلم...پس قانونشون عوض شده حتما....خیلی ممنون...۴۵ ساله حامله بود؟

من روز دهم به جنین دوروزه داشتم انتقال دادن سه روز بعد دو تا جنین ۵ روزه برام انتقال دادن .

گلم شما دکتر نصر میرفنی؟دو مرحله ای رو خودت خواستی یا دکتر گفت؟

بچه ها من امروز صبح انتقال دادم واسم شیاف پروژسترون تجویز کرده قبلا هم استفاده کردم اما مقعدی و شکلش ...

انتقالت فرش بود؟ اسم شیافت اندومتریندنیست؟ اگه اندومترینه که فقط واژینال میشه بذاری فکر کنم .و همون اپلیکاتور رو باید خوب بشوری خشک کنی باز دفعه بعد استفاده کنی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دلارام جان چیکارا کردی یعنی بین دو تا انتقال استراحت مطلق داشتی؟ غذای خاصی مصرف کردی؟

نه عزیزم کار خاصی نکردم. استراحتم مطلق نبودم اصلا.اتفاقا بعد از انتقال اومدیم محل اسکانمون رو عوض کردیم رفتیم یه جای دیگه باز فرداش دوباره جامونو عوض کردیم .

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت