2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
بله عزیزم. منظورم همین مدلیه👍

پس خیالت راحت با سونو انتقال میدن من رویان iui کردم بدون سونو انجام دادن ولی میکرو که ده روز پیش انجام دادم انتقال با سونو بود فکر کنم فقط iui بدون سنو انجام میدن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من ۱۲ تا جنین داشتم که گفته بودم پی جی اس کنن ازونا سه تا گرید عالی بود که امروز انتقال دادن دوتا دیگه فریز کردن برام بقیش و گفتن مشکل داشت . با اینکه نه من نه همسرم مشکل ژنتیکی نداشتیم سنامونم که فامیلم نیستیم . ولی به نظرم دوستانی که مخصوصا دی اف ای بالا دارن همسراشون خیلی خوبه پی جی اس حتما انجام بدید که خیال ادم راحت باشه ازون بابت

دوستان من ۱۲ تا جنین داشتم که گفته بودم پی جی اس کنن ازونا سه تا گرید عالی بود که امروز انتقال دادن ...

اخه پی جی اس هم کنیم دیگه جنین تموم میشه که, من خودم همینجوریش یک جنین داشتم سری قبلم

بچه ها ممنون میشم برای من و بقیه بچه ها دعا کنین فردا انتقال دارم توکل به خدا  دعا در حق دیگرا ...

چشم گلم حتما برات دعا انشالله که یه انتقال عالی داشته باشی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آره مال ما هم همینه ولی ۶۰ عددی ،اگر هنوز بازش نکردی ببر به جاش کیومکس بخر اونم همین شرکته ولی برای ...

ستاره یه سوال تخصصی 🤔

ببین من شنیدم این داروها ممکنه برا بعضی از اسپرم ها نتیجه عکس بده، یکم استرس گرفتم

شمام شنیدین؟ 

دوستان بتای من خوب بالا نرفته، کسی از شما اینجوری بوده؟ تکرارهام بعد از ۴۸ ساعت بوده بتای اول ۴، ب ...

دکترت چی میگه عزیرم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی