2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
سلام وای توگفتی من دلم خالی شد منم این ماه بازمیرم پانکچر اینبارگونال گیراوردم ذخیرم1/5هست سری قبل5ت ...

عزیزم نگران نباش دکتر من درست دارونداد وبدن من هم جواب نداد به دارو وگرنه خیلیا باسینال کلی تخمک دارن ...ایشالا یه عالمه جنین خوب وباکیفیت تشکیل میشه براتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش دکتر من درست دارونداد وبدن من هم جواب نداد به دارو وگرنه خیلیا باسینال کلی تخمک دار ...

منم به سینال اصلاجواب نداد بدنم سری قبل. خداکنه به گونال جواب بده انشالله. 

خدا رو شکر تو بارداری؟؟ 

سلام فرزی جون خوبی گلم؟پانکچر شدی؟ میگم میری تهران اونجا میرید مسافرخونه؟هزینه سوییت نمیدونی چند؟من ...

سلام عزیزم. نه هنوز نرفتم. باید همین روزا پری بشم تازه برم داروهامو برام بنویسه.

فعلا ک جایی نموندیم همون روز ک میریم برمیگردیم برای پانکچر اگه شوهرم تسه بشه مجبوری میشیم یه شب بمونیم. یکی از بچه ها ک قبلا میگفت با اپلیکیشن اسنپ زوم رزرو میکنه فقط جای خواب هستن و اشپزخونه ندارن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام فرزی جون خوبی گلم؟پانکچر شدی؟ میگم میری تهران اونجا میرید مسافرخونه؟هزینه سوییت نمیدونی چند؟من ...

اسنپ روم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم به سینال اصلاجواب نداد بدنم سری قبل. خداکنه به گونال جواب بده انشالله.  خدا رو شکر تو بارد ...

عه  یادمه از  تهران گونال پیداکرده بودی ایشالا که برات خوب باشه ...اره عزیزم من بعد انتقال منفی ماه بعدش طبیعی باردارشدم 

عه  یادمه از  تهران گونال پیداکرده بودی ایشالا که برات خوب باشه ...اره عزیزم من بعد انتقال ...

اره شکرخداتاحدودیشوخریدم. خدا رو هزار شکر عزیزم التماس دعای فراوون ماروهم دعاکن, من ازالان کلی استرس گرفتم همش میام میچرخم توسایت. 

وییی دخترعجب کاری کردی گفتیی خخخ الان میگه عجب کاری کردم بهش دارودادم .😂😂😂احتمالاتموم کردن منم سر ...

یادش ک نیست ک شوهرشما دارو گرفته😊. گفت برام سوال شده. گفت فقطپونزده تا داشتیم

اره شکرخداتاحدودیشوخریدم. خدا رو هزار شکر عزیزم التماس دعای فراوون ماروهم دعاکن, من ازالان کلی استرس ...

کی پانکچرداری ایشالا ؟ همیشه دعاگوی همه ی دوستان هستم الهی که دل همه شاد بشه ...

کی پانکچرداری ایشالا ؟ همیشه دعاگوی همه ی دوستان هستم الهی که دل همه شاد بشه ...

من نمیدونم والله دقیق احتمالا20ام اینهاپریودشم وشروع به درمان کنم فکرکنم پانکچراوایل اذربیوفته دیگه. راستی من عفونت شدید گرفتم دکترم کرم واژینال وقرص داده اشکال نداره؟ 

مرسی عزیزم که بفکرم هستی اره واقعاکاش پیداکنم میام خبر میدم.  شماره داروخونه ای که من گونال گر ...

تبریزی فامیلی کیه؟ دکتر؟

تمام تهرانو زنگ زدم و هیچ جا نداشتن. بنظرم داروخانه ها دارن نمیدن.

بنظر شما فیض نیا داره یا واقعا تموم کرده؟

وااایی برای منوگفته فهمیده دیگه. 😂😂گندزدم.  هیچ جا دیگه نیست من کلی گشتم

اها شما پونزده تا گرفتی ازش؟