2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045222 بازدید | 684438 پست
وااایی برای منوگفته فهمیده دیگه. 😂😂گندزدم.  هیچ جا دیگه نیست من کلی گشتم

من فقط یکی دو تا میخام. چون سری قبل یه دونه سینال برام کافی بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریزی فامیلی کیه؟ دکتر؟ تمام تهرانو زنگ زدم و هیچ جا نداشتن. بنظرم داروخانه ها دارن نمیدن. بنظر ش ...

نه تموم کرده چون منم بازم میخواستم همون اواسط مهر گفت دیگه تموم شده. 

اره واقعا هیچ جا نداره ولی پرگوریس همون عملکرد داره بعضی جاهاش داره برای منم یکی همینجاگفت ازداروخانه تهران گرفتم اسمش یادم نمیاد 

نه تموم کرده چون منم بازم میخواستم همون اواسط مهر گفت دیگه تموم شده.  اره واقعا هیچ جا نداره و ...

مرسی از راهنمایبت. انشالله ب سلامتی شروع کنی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اصفهان داروهای کمیاب را کجاها دارن؟ من باید تاییدیه از بیمه هم بگیرم میترسم طول بکشه نمیدونم چجوری

والا نمیدونم. ولی داروخونه بختیاری داروخونه خوبیه. سری قبل دکترم گفت برم داروخونه کربکندی، یه سینال و پنج تا هاش ام جی دشاتم از اونجا خریدم.

بله یه سینال داشتم و جواب گرفتم. دکتر خودش تشخیص میده چندعدد تجویز کنه.

یکی دوتا75؟؟مگه کافی میشه؟  خب پرگوریس بگیراونم همیجناگفتن وحتی دیگه لازم نیست کنارشhmg بزنی

اینبار برم دکتر ازش میپرسم سینال+ هاش ام جی بهتره یا پرگوریس

راستی سینالم 450 بود .پس قطعا گونال 75، تعداد بیشتری میخام

اینبار برم دکتر ازش میپرسم سینال+ هاش ام جی بهتره یا پرگوریس راستی سینالم 450 بود .پس قطعا گونال 75 ...

اره میگم دیگه, گونال خودکاری خیلی بهتره دردش کمتره. من یادسوزش انوکساپارین یاپروژیترون میوفتم غمبادمیگیرم

قربونت عزیزم نگران نباش, شماذخیرت چنده؟؟ 

رویان همه ازمایشارو برام نوشت انجام دادم اما ذخیره ننوشت ک اومدم از بچه های تاپیک پرسیدم اسم ازمایش ذخیره چیه. گفتن amh. بعد چک کردم دیدم تو ازمایشام نیست

یدونه سینال دی دیکه هیچی نزدی؟ چندروز بعدش پانکچر شدی؟

پانکچرم روز چهارده سیکل بود. چرا هاش ام جی زدم

اصلا رفتن به مراكز اشتباهه بايد بهترين دكترشون را پيدا كني و مطب بري ، توي مطب خيلي ارامش هست و ...

من 5تا گونال 300زدم ایندفعه با 4تا پرگوریس من فکر میکنم یکم تقصیر خودم بود بعد زدن امپول همش میخوابیدم شنیدم باید نیم ساعت پیاده روی کنی که اثر بهتری رو تخمدان داشته باشه