2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
نمیدونم چرا دلم روشنه و مطمئنم اینسری مامان میشی  یهو از دلم گذشت

مرسی عزیزم انشالله خودتم. 😉😘

من اینبارخخخ دیگه یدونه نمیخوام گفتم خدادوقلوبده, خداخودش گفته ازمن بخوایدتابدم منم ازخودش واسه همه شماهاوخودم میخوام. 😍😍😍

برای خداکاری نداره بهمون عنایت کنه, بخداسرنماز همیشه اول شماهارودعامیکنم بعدخودم

بله تعداد بيشتري تخمك مي ديد قطعا ، انشالله نتيجه بگيريد اگر تعداد فوليكل هاي ريزتون زياد باشه بله ...

یعنی ممکنه من روز ۱۴پریود تخمکام خوب شه روز نهم رفتم... ده تا با سایز ۱۳و۱۴داشتم ب نظرت ممکنه تو پنج روز بالغ شن😭دکتر گفت روز ۱۴پریودت بیا براتصمیم گیری نهایی.

اگه سیکلم کنسل شه چیکارکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم انشالله خودتم. 😉😘 من اینبارخخخ دیگه یدونه نمیخوام گفتم خدادوقلوبده, خداخودش گفته ازمن ...

فدااات عزیزم 

چ خوب کردی دوقلو خواستی 

مطمئن باش ک میده

حتی یه درصدم شک ندارم بخدا

ازالان مامان شدنتو جشن بگیر 😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
فدااات عزیزم  چ خوب کردی دوقلو خواستی  مطمئن باش ک میده حتی یه درصدم شک ندارم بخدا ازا ...

مرسیی قربونت برم ممنون چقدرانرژی مثبت میدی تو. 

راستی انتقالت کی هست انشالله؟ میام پیام بدم بهت. 

راستی من عفونت گرفتم دارو داده بخورم اشکال نکنن؟ 

من اصفهانم دارم میرم تهران. ای کاش بچه های مشهد پیامتونو ببینن جواب بدن.

سلام فرزی جون خوبی گلم؟پانکچر شدی؟

میگم میری تهران اونجا میرید مسافرخونه؟هزینه سوییت نمیدونی چند؟من اگر قرار باشه برم باید جایی برم گاز داشته باشه

ای جووونم همه منوهوایی میکنیدها ازمن گفتن. 😂 راستی ازشماچه خبر؟ چیکار کردین؟ مشکل dfi؟

من بخاری ازم بلند نمیشه فعلا😁😁😁

تا دوماه دیگه قصد پیگیری ندارم 

اگر نشد میرم میکرو ایشالا

دی آف ای هم این ۴شنبه قرار تکرار کنم 

شما چی همسرتون دی آف ای رو تکرار کرد؟

من بخاری ازم بلند نمیشه فعلا😁😁😁 تا دوماه دیگه قصد پیگیری ندارم  اگر نشد میرم میکرو ایشالا ...

نه دیگه پیگیرشوعزیزم پشت گوش ننداز منم دکترم زورم کرد والامنم تا3ماه قصدشونداشتم برم. 

نه دیگه تکرارنکردیم چون بی فایده اس فقط دارو تقویتی کلی داده

نه دیگه پیگیرشوعزیزم پشت گوش ننداز منم دکترم زورم کرد والامنم تا3ماه قصدشونداشتم برم.  نه دیگه ...

یعنی بدون تکرار میخوای سیکلو شروع کنی؟

مال خیلیا اومده پایین با آمپول و اندروفرتی 

چند بود مال همسر شما؟

قرار تسه کنه؟

من منتظرم دی آف ای بیاد پایین😁😁😁

مال همسر من ۳۶

الان راستش عروسی خواهرمه آخر برج 

منتظرم بگذره بعد ایشالا بیام تهران

یعنی بدون تکرار میخوای سیکلو شروع کنی؟ مال خیلیا اومده پایین با آمپول و اندروفرتی  چند بود ما ...

میشه بگی دارو چیا خوردن همسرت پایین اومده؟ برای همسرمن 35هست. 

من سیکلوهمین ابان پریودشم شروع میکنم احتمالا20ام اینها. 

تسه رونگفتن ولی خودم میخوام پیشنهاد بدم اگرلازم باشه

بدون نسخه میتونی بخری موردی نداره میدن. اگربیمه تعلق نمیگیره بخر

الان تماس گرفتن گفت نداریم.

یه خانوم خیلی خوش صدایی بود، انگار دوبلر بود😍 پرسید شما از کجا میدونید مهر ماه داشتید. اخه ب جز شما چندنفر میدونستن مهر ماه گونال داشتیم. گفتم تو گروه ناباروری عضویم اونجا ب هم اطلاع میدیم😄

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الان تماس گرفتن گفت نداریم. یه خانوم خیلی خوش صدایی بود، انگار دوبلر بود😍 پرسید شما از کجا میدونید ...

وییی دخترعجب کاری کردی گفتیی خخخ الان میگه عجب کاری کردم بهش دارودادم .😂😂😂احتمالاتموم کردن منم سری اخرزنگ زدم بازم بگیرم چون کم گیرم اومد گفت نداریم جاش پرگوریس گرفتم. 😂😂😂