2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
استرادیول از کی گفته باید بخوری ؟؟  همش استرس دارم برای زدن این آمپول میترسم پریود نشم

نه همینجا پرسیدم یکی از بچه ها گفت زده و چهار پنج روز بعدشم پریود شده نگران نباش. استرادیول از سوم پریود. فک کنم انتقالمون تقریبا باهم بشه من احتمالا اخرای آبان باشه شما چی

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم توی کامنت قبلی به دوستمون گفتم اگه لوله ها باز باشن درد نداره گفتن خدا رو شکر بازه

من لوله هام هردو باز بود ولی خیلی درد داشت برام آستانه درد تو هرکسی متفاوته و من خیلی تو این مورد ضعیفم

برامن انتقال خیلی درد داشت دستگاه که گذاشت تو واژن وحشتناک بود تازیردلم دردگرفت ولی خب وقتی دستگاه برداشت دردش تموم شد

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
سلام خانوما کسی خراش اندومتر انجام داده؟  درد داره ؟ هزینه ش چقدر ؟  هر کی میدونه لطفا ج ...

من زنگ زدم مطب هزینشو منشی گفت بهم دویست تومن حالا دیگه نمیدونم .. یکی نوشته دو میلیون چیه

من زنگ زدم مطب هزینشو منشی گفت بهم دویست تومن حالا دیگه نمیدونم .. یکی نوشته دو میلیون چیه

من خودمم هيسترو و خراش باهم داشتم شد يك و هشتصد تو ابن سينا

فكر كنم اين دويست تومن كه دكتر گفته ميخواد تو مطب انجام بده خراش تنها

سلام گل قشنگم....خدارو صد هزار مرتبه شکر که بهترشدی.....عزیرم در مورد سلول های بنیادی تطرت چیه؟

سلام مامان مهربون، خیلی ممنون از لطفتون 

در چه زمینه ایی عزیزم؟ سلول های بنیادی هزاران هزار کاربرد دارن؟ 

من از انتقال میترسم 😩

منم خیلی اما دکترم گویا دیازپام میده قبلش که شل و ول شیم 😁

فقط یه چیزی من خیلی هنوز تخمدون و شکمم درد میکنه شکمم سفته و واقعا هیچ کاری نمیتونم بکنم خیلی درد دارم شما هم؟؟

سلام زینبی جان. امیدوارم خیلی زود خودتون و خونوادتون خوب بشین زینبی جان من لکه بینی قهوه ای دارم چی ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلی من لک داشتم آمپول میزدم تا قطع شد و آسپرین هم قطع کرده بودن برام تا 10 روز بعد از اتمام لکه بینی

اما چون شما آبسه کرده بودی نمیدونم چی بگم، کاش از همون رویان بپرسی ببینی چی میگن