2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
عززم برای من که دردش وحشتناک بود ....چون لوله هام لسته بود....میگن اگه کسی لوله اش باز باشه درد ندار ...

منم توی کامنت قبلی به دوستمون گفتم اگه لوله ها باز باشن درد نداره

گفتن خدا رو شکر بازه

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
چه عالی که این همه تخمک داشتی. منم هم هرمون رشد داشتم دفعه دوم هم لوپرون داشتم که مایکرودوزشو میزدم.

خدا رو هزار بار شکر که باردارم الان و نتیجه داد🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ولی شما بگو ۱۰۰ تا تخمک داشته باشه یه کسی، تعداد بلاست ها مهمه وقتی بلاست نشن چه فایده؟ خودت هم میدونی سیستم اینجا اصلا ۳ روزه فریز نمی کنند

من دفعه سوم با اسپرم اهدایی امتحان کردم که واقعا بفهمیم مشکل اسپرم ما هست یا تخمک. از ۲۰ تا تخمک دو تاش بلاست شد که فهمیدیم مشکل کیفیت تخمک هست وگرنه باید با اسپرم سالم حداقل ۷-۸ تا بلاست درست میشد. اونها رو فریز کردیم و انتقال ندادیم

گفتم این بار آخر یعنی بار چهارم هم با اسپرم خودمون امتحان کنیم که ۲۲ تا تخمک داشتم و ۱۳ تا جنین، ۳ تا رو انتقال دادم ، بقیه هم بلاست نشدند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس نگران نباش عزیزم ان شاالله که حتما جواب میگیرین

دورت بگردم عزیز دلم 

انشاالله 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
ایشالا که خیره

فدات 😗

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
ببخشید عزیزم هورمون رشد چیه برای چی خوبه؟

در واقع همون هورمون رشد هست که تو بدن هممون هست، میگن ممکنه برای کیفیت تخمک خوب باشه و تو سیکل پانکچر یا سیکل انتقال تجویز میکنند. دو تا اسم مختلف داره مال من اسمش Omnitrope بود

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه عزیزم تعیین جنسیت خیلی لاکچریه 😄  من فقط یه بچه سالم از خدا میخوام هرچی باشه میذارم رو تخم ...

عزیزم خداروشکر که مامان شدی ......❤❤❤❤❤ایشالا نه مله دیگه به سلامتی بگیری بغلت😍

میگم یه سوال داشتم ازت ...منم فک میکردم جنین پنج روزه رو پی جی دی میکنن ولی ابن سینا جنینای من رو روز سوم پی جی دی کردن ...خیلی برام عجیبه ....شما اطلاعاتی در این مورد داری؟

نه برای بررسی ژنتیک جنین چون گفتن اگه پی جی دی نکنی از ظاهر انتخاب میکنن و میزارن اما پی جی دی کنی ژ ...

اهان به سلامتی عزیزم ....ایشالامامان میشی ❤شما مشکل ژنتیکی داشتید که خواستید پی جی دی کنید؟هزینه پی جی دی برای ژنتیک چنده تو پیامبران؟

عزیزم خداروشکر که مامان شدی ......❤❤❤❤❤ایشالا نه مله دیگه به سلامتی بگیری بغلت😍 میگم یه سوال داشتم ...

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️ انشالله مامان شدن خودت 🌹

منهم از بچه های اینجا شنیدم که سه روزه رو pgd میکنند. 

هر جایی روش خودشون رو دارن که یه دلیلی برای کارشون دارن

به نظرم اعتماد کن به مرکزی که میری، خدا بزرگه 💕

دکتر من میگفت جنین بلاست تعداد زیادی سلول داره (فکر کنم بیشتر از ۱۰۰ تا )که وقتی مثلا یک سلول ازش برمیداریم برای pgd ، اشکالی پیش نمیاد. اما سه روزه ۸ تا سلول داره که یک سلولش به نسبت اندازه اش خیلی زیاده ممکنه بعدش فشار بهش وارد بشه و خوب رشد نکنه

اما مرکز شما حتما یه دلیلی داره ۳ روزه انجام میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️