2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
مرسی محبت داری💕 انشالله خبر بارداری خودت بزودی 🌷 بله عزیزم جنینهای من و همسرم بلاست نمیشدند، یکبا ...

عزیزم دکتر نگفت چرا ازبین رفتن اون ۱۰تا؟

شایدم اگر بلاست نمیکردن زنده میموندن تو رحم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عالی که این همه تخمک داشتی. منم هم هرمون رشد داشتم دفعه دوم هم لوپرون داشتم که مایکرودوزشو میزدم.

سلام گلم...هورمون رشد رو خودت خواستی یا دکترت تجویز کرد ؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
منم توی کامنت قبلی به دوستمون گفتم اگه لوله ها باز باشن درد نداره گفتن خدا رو شکر بازه

ا ره دقیقا...مال من بسته بود ....ازدرد ازحال رفتم....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ببخشید عزیزم هورمون رشد چیه برای چی خوبه؟

مال منم omnitrope بود که میگن مقاومت بدن به انسولینو پایین میاره و باعث میشه تخمکا بهتر رشد کن. چون یکی از عوامل رشد نکردن فولیکولا insulin resistance  هستش. ولی من کلا اعتقادی ندارم. اولا که وقتی میزدم تمام استخونام درد می گرفت و شب تا صب از خواب بیدار میشدم. بعدشم اینکه بار دوم که همه هرمون رشدو همه این داروهای دوز بالا روزدم، نتیجش نهاییش از دفعه اول خیلی بدتر شد.

دوستان کسی بعد از انتقال قرص واژینال اندومترین مصرف کرده؟

عزیزم منم که امروز ساعت۷انشاالله انتقال دارم ازاول قرص واژینال اندومترین داشتم به جای آمپول پروژسترون وتا روز آزمایش همین روباید استفاده کنم

عزیزم دکتر نگفت چرا ازبین رفتن اون ۱۰تا؟ شایدم اگر بلاست نمیکردن زنده میموندن تو رحم

دکتر میگه بخاطر کیفیت تخمک

خوب نمیشد ۱۳ تا رو انتقال بدن، برای همین ۳ تا بهترینها رو انتقال دادن . خودت میدونی دیگه عزیزم نظرهای دکترها متفاوته 

اما اینها اصلا ۳ روزه فریز نمیکنند، دلیل هم دارن برای کارشون، مطمئنم بدشون نمیومد که ۱۰ تا جنین سه روزه فریز داشته باشن و هربار دو سه هزار دلار بگیرن که انتقال بدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مال منم omnitrope بود که میگن مقاومت بدن به انسولینو پایین میاره و باعث میشه تخمکا بهتر رشد کن. چون ...

آخی میفهمم... من رو اذیت نمیکرد این دارو

عزیزم پیاده روی هم خیلی خوبه حتما انجام بده

Bmi بدن هم مهمه که تو رنج نرمال باشه

دیگه ما هر کاری بربیاد از دستمون میکنیم ولی یک قسمتیش هم شانسه یه ماههایی بدن بهتر عمل میکنه

راستی مدیتیشن هم میتونه خیلی کمک کنه

Fertility meditation سرچ کن تو یوتیوب

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم منم که امروز ساعت۷انشاالله انتقال دارم ازاول قرص واژینال اندومترین داشتم به جای آمپول پروژسترو ...

به سلامتی انشالله با همین انتقال مامان میشی 😍 ❤️❤️❤️
هر روز مدیتیشن انجام بده بعد از انتقال

خدایا شکرت 🙏🏻❤️