2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟ خدا رو شکر ما تقریبا داریم بی علامت میشم، خدا کنه بقیه اش هم به خیر بگذره ببین گل ...

سلام زینبی جان. امیدوارم خیلی زود خودتون و خونوادتون خوب بشین

زینبی جان من لکه بینی قهوه ای دارم چیکار کنم؟ رو لباسم پیدا نیست ببخشید این طوری میگم وقتی دسشویی خودم با دستمال تمیز میکنم ترشح قهوه ای رو دستمال میفته. چیکارم؟ روزی دوتا شیاف میزنم. یکی اضاف کنم؟ یا امپول بزنم بجاش؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ خدا رو شکر ما تقریبا داریم بی علامت میشم، خدا کنه بقیه اش هم به خیر بگذره ببین گل ...

خداروشکر عزیزم ان شالله که بزودی کاملا خوب خوب بشید،،  ممنونم از راهنماییتون، بله گفتن سه روز دیگه آسپرین و دو روز قبل زایمان انوکسا قطع بشه،  اتفاقا همونطور که شما گفتید دوبار دوبار فشارمو گرفت یه بار قبل وزن کردنم یه بار بعدش چون شک کرد،،  التماس دعا عزیزم

منهم فولیستیم میزدم. شما روزی چند واحد داشتین؟

من بار اول روزی ۲۲۵ واحد یه بار صبح میزدم و یه بارشب. دفعه دوم روزی ۳۰۰ تا فقط صبح می زدم. الان برای بعدی دکترم گفته روزی ۲۲۵ فقط صبح. البته من منی پیورم می زدم که بار اول دوبار در روز بود ، بار دوم چهاربار در روز. مال شما دوزش چقدر بود؟

من بار اول روزی ۲۲۵ واحد یه بار صبح میزدم و یه بارشب. دفعه دوم روزی ۳۰۰ تا فقط صبح می زدم. الان برای ...

دفعه اول ۲۲۵ واحد فولیستیم صبح - ۱۵۰ واحد منوپور شب - ۱۰ تا تخمک

دفعه دوم ۳۰۰ واحد فولیستیم صبح-۱۵۰ واحد منوپور + هورمون رشد شب - ۹ تا تخمک

دفعه سوم ۴۵۰ واحد فولیستیم + ۲۰ واحد لوپرون صبح- ۱۵۰ واحد منوپور + ۲۰ واحد لوپرون + هورمون رشد(+ کلی ویتامین) - ۲۰ تا تخمک

دفعه چهارم داروها دقیقا مثل دفعه سوم- ۲۲ تا تخمک

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من بار اول روزی ۲۲۵ واحد یه بار صبح میزدم و یه بارشب. دفعه دوم روزی ۳۰۰ تا فقط صبح می زدم. الان برای ...

چه جالب چهار بار منوپور در روز- روزی ۴ تا یا هر ۶ ساعت؟

فولیستیم همون گونال هست، دکتر من میگفت فرقی ندارن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دفعه اول ۲۲۵ واحد فولیستیم صبح - ۱۵۰ واحد منوپور شب - ۱۰ تا تخمک دفعه دوم ۳۰۰ واحد فولیستیم صب ...

چه عالی که این همه تخمک داشتی. منم هم هرمون رشد داشتم دفعه دوم هم لوپرون داشتم که مایکرودوزشو میزدم.

چه جالب چهار بار منوپور در روز- روزی ۴ تا یا هر ۶ ساعت؟ فولیستیم همون گونال هست، دکتر من میگفت فرقی ...

اره فولستیم و گونال مثل همن. بار اول صبح یکی میزدم، شب یکی. بار دوم چهارتا هرشب میزدم.  اینبار بهم گفته شبی ۱۵۰ واحد. ۲۲۵ واحد فولیستیمم صبح. فک کنم اینبار تقریبا مثل بار دوم شما میشه. 

سلام عزیزم من زنگ زدم اطلاعات دارویی گفت داروخانه فخاری توی اسلامشهر موجودی داره زنگ زدم داروخانه گف ...

سلام. نازنین جون مرسی از محبتت😘😘😗

خیلی لطف کردی گلم ❤ من فکرمیکنم اینجایی ک میگه موجوده، دارن ولی فقط با نسخه پزشک میفروشن.

آره متاسفانه گیرنمیاد تابستان همه راحت پیدا کردن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت برم  من بندرعباسم کلینیک دکتر خشاوی

سلام منم بندر عباسم میخواستم بپرسم هزینش تقریبا چند میشه 

من به خاطر هزینش پیش مریم عزیزی ویزیت میشه دولتی

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
سلام. نازنین جون مرسی از محبتت😘😘😗 خیلی لطف کردی گلم ❤ من فکرمیکنم اینجایی ک میگه موجوده، دارن ول ...

خواهش میکنم عزیزم ...میدونی عزیزم بعضی جاهادارن ونمیدن با بعضی پزشکا کارمیکنن مثلا یه داروخونه بود توستارخان اسمش یادم نیس کاربری عروس کوچولو بهم ادرسشو داده بود ولی فقط با نسخه پزشک خاصی  گونال میدادن یا همون دکتر فلاح نژاد اکباتان من رفتم باکلی خواهش یدونه دادن ولی پشت قفسه ها دکترا زیر زیری صحبت میکردن یکیشون گفت یدونه بیاربده ماهم فهمیدیم دارن دوباره فرداش رفتیم با کلی خواهش والتماس یدونه دیگه هم دادن بهمون  ...من خودم دی ماه یه ماه دنبال گونال ۳۰۰بود اونموقع همه جا ۷۵داشتن ولی ۳۰۰خیلی سخت پیدامیشد ...عزیزم امیدوارم پیداکنی اگرهم نشد همون سینال هم برای خیلیا جواب میده وتخمک زیادی میدن ...ایشالا قبل همه ی اینا خدا سورپرایزت کنه ونینی بیاد تودلت 😘