2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
سلام گلم، منم 18 سیکلم پانکچر شدم، درست 10 روز بعد یعنی 28 سیکلم پریود شدم، طبیعیه عزیزم، عقب و جلو ...

سلام شما رشد فولیکولاتون کم بود که روز ۱۸پانکچرشدین؟اخه من روز ده  فولیکولام ده تان که هنوژ سایز ۱۳و ۱۲هستن باز بهم امپول داده کاش جواب بدین  بفهمم شرایطم بده یانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگفتی قصیه چی بوده نازنین؟به نظرم هر مسئله ای هست ادم بهتره با حرف حل کنه..

تو یه تاپیک دیگه جواب دادم . اینجا درست نیست 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
روز یازده😓 ولی امپول قوی تر داد و گفت پنج ابان برم

خب نگران نباش حتما درست میشه عزیزم ولی کاش میگفتی اگه فک میکنه جواب نمیده سیکل و کلا از اول با داروی خارجی قوی شروع میکردی البته مطمئن باش الانم چیزی دیده که گفته آبان بری

علت سقط شما چی بود چندم باید بری خراش؟ راستی اون آمپول که داده شنیدم باعث میشه پریود نشیم چند ماه ...

منم قلب نشد و کورتاژ کردم واا اگه پریود نشیم برای چی داده؟ بله استرادیول هم داده آمپولم گفته نصفه بزنم

در اندک من تویی فراوان یارب..
میشه بگی اسم  امپولاتو و بگی چندتا جنین داشتی و اخرش موفق شدی؟

برای پانکچر سینال داشتم و چندتا دونه hmg و hcg . از سیزده تا تخمک امروز گفتن دوازده تا جنین اما چون پی جی دی خواستم گفتن نهایی شنبه معلوم میشه چندتا میمونه و اینکه شنبه انتقال دارم برام دعا کنید . کلا اولین باره تو این مسیر هستم و این کارارو میکنم

منم دوتا سزارین داشتم ولی تاحالا عکس نگرفتم و فردا برای بار دوم میخام انتقال بدم

انشالله که بحق علی انتقالت موفقیت آمیز باشه عزیزم و به مرادت برسی.

بچه ها کسی تو سیکل انتقال آمپول دیفرلین زده؟ روز بیست و یک پریودش توهمون ماهی که قراره براش انتقال بدن میشه اگه تجربشو دارید بگید چند روز بعدش پریود شدید

شما که لولت بسته بود چطور باردار شدی من دوتا لولم بستست😓

فدات بشپ ایکرم مال قانون جدبه☺عزبرم من ای وی اف کردم....دیگه ای وی اف با لوله کار ندادن مستقیم جنین رو میزارن تو رحم....شما هم میخوای ای وی اف کنی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
تو یه تاپیک دیگه جواب دادم . اینجا درست نیست  

متوجه نشدم....کدوم تاپیک؟.....چرا؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
برای پانکچر سینال داشتم و چندتا دونه hmg و hcg . از سیزده تا تخمک امروز گفتن دوازده تا جنین اما چون ...

چشم فدای تو بشم حتما دعات میکنیم...ایشالله که شنبه بیای هبر خوبو بهمون بدی خوشحالمون کنی

فرش یعنی جنینهام فریز نبودند و ۳ روز از پانکچر گذشته بود انتقال دادن برام من دو بار با یه دکتر پانک ...

منم فکر کنم مشکل شما را دارم. هفته بعد دوباره پانکچر دارم. می خوام به دکترم بگم مثل شما واسم فرش انتقال بده . البته شوهرم همه چیش عالی به نظر میاد. همه چی مشکل منه 😭😭