2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045287 بازدید | 684449 پست
فقط یادم نیست دفعه قبل که رفتم دو روز رفتم  یه روز دارو و اون ماده و خریدم  فرداش رفتم بر ...

من داروها رو همون روز گرفتم 

نوبت گرفتم از سونو و در همون حین شوهرم رفت خرید

البته همه چیشو داشتن خودشون برام انجام داد بعدش شوهرم وسایل و دارو رو آورد 

بهم گفت میتونین دارو رو بین سه نفرتون تقسیم کنیم یا خودت پول همه رو بده یا یک سومش رو بده

گمونم کلا اختلافش ۲۰ تومن بود

۵۰ تومن هم اضافه تر گرفتن گفتن از یه روشی استفاده میکنیم که درد نداشته باشه،راستش من که چیز خاصی ندیدم

همون وسایل و همون دارو بود

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
پس نگران چی هستی عزیزم؟ دردی نداره واقعا از حضرت شیاف غافل نشو🤩 منم خیلی نگران بودم بین خانم‌ها ...

عززم برای من که دردش وحشتناک بود ....چون لوله هام لسته بود....میگن اگه کسی لوله اش باز باشه درد نداره...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااای خدایا شکرت فرش یعنی چی؟ دکترت کی بود؟ همون 4تاشم پیش ی دکتر انجام دادی ایوی اف؟

فرش یعنی جنینهام فریز نبودند و ۳ روز از پانکچر گذشته بود انتقال دادن برام

من دو بار با یه دکتر پانکچر کردم که اصلا قبول نمی کرد ۳ روزه انتقال بده

بعد خدارو شکر دکترمو عوض کردم ۲ بار هم با این دکتر پانکچر کردم که خیلی دکتر خوبیه و برخلاف نظر همه دکترها گفت برات ۳ روزه انتقال میدم. من ایران نیستم عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
راستی بچه اولته؟ میشه بگی مشکلت چی بود ای وی اف کردی؟

بله بچه اولمه

مشکل ما در ظاهر اسپرم بود که تعدادش برای بارداری طبیعی کم بود و dfi بالا داشت

ولی بعد از چند بار پانکچر و آزمایشهای مختلف فهمیدیم که تخمک هم احتمالا کیفیت لازم رو نداره که جنینها ۵ روزه نمیشن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
پس نگران چی هستی عزیزم؟ دردی نداره واقعا از حضرت شیاف غافل نشو🤩 منم خیلی نگران بودم بین خانم‌ها ...

خخخ عزززیزم 

نه اصلا غافل نمیشم 🤣🤣🤣

آره الحمداالله برای بعضی ها خوبه درد ندارن 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
من داروها رو همون روز گرفتم  نوبت گرفتم از سونو و در همون حین شوهرم رفت خرید البته همه چیشو د ...

مرسی عزیز دلم خدا خیرت بده 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜😗😗😗😗

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
عزیزم من روز ۹ پری فولیکولام ۱۰تا۱۳ بود راضی نبود دوباره گفت دوروز بعد برم اگه بزرگتر شده بود پانکچر ...

میشه بگی اسم  امپولاتو و بگی چندتا جنین داشتی و اخرش موفق شدی؟

ممنون عزیزم ان شاالله که هممون از این انتظار دربیایم و شما و بقیه ی مامانا این دورانو به خوبی بگذرون ...

مشکل تعداد و تحرک داشت ولی وضعش خیلی هم بد نبود، دکتر فکر میکرد با iui هم جواب میگیریم اما بعد فهمیدیم مشکل dfi داره ۳۶ بود عددش. مشکل اصلیش همین dfi بود

تعداد و تحرک رو یادم نمیادم دقیقا چند بود

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیز دلم خدا خیرت بده 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜😗😗😗😗

نگفتی قصیه چی بوده نازنین؟به نظرم هر مسئله ای هست ادم بهتره با حرف حل کنه..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مرسی از همه تبریکهاتون دوستان، من دیگه دونه به دونه جواب ندادم

انشالله همه دوستانی که منتظرن تا آخر امسال خبر بارداریشونو‌ بدن و دلشون شاد بشه 💕💕💕 همه مامانهای باردار هم به سلامتی زایمان کنند ❤️❤️❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی از همه تبریکهاتون دوستان، من دیگه دونه به دونه جواب ندادم انشالله همه دوستانی که منتظرن تا آخر ...

فدای تو بشم الهی مامان سوفی جون......خداروشکر که لبت خندون شد...☺☺

دستت درد نکنه، لطف میکنی. نه عزیزم این یکی دو روز هر وقت فرصت کردی، ایرادی نداره

سلام عزیزم من زنگ زدم اطلاعات دارویی گفت داروخانه فخاری توی اسلامشهر موجودی داره زنگ زدم داروخانه گفتن فقط سینال داریم یعنی هیچ جا ندارن عجیبه 

آره گلم دقیقا باید آدم بی رو دربایستی و تعارف هم کار خودش رو بکنه هم حرفش رو بزنه  تازه ملاقات ...

سلام زینبی بهترید؟  نی نی بهتر شده؟؟؟  

زینبی امروز دکتر بودم بنسبت یک هفته پیش که پیشش رفته بودم یکدفعه وزنم رفته بالا و بیشتر ورم کردم بهم گفت تاریخ زایمانتو باید زودتر انجام بدیم چون آسپرین و انوکسا استفاده میکنی اگه با این شرایطت یکدفعه دردت بگیره خطرناک میشه، از اضافه وزن یک هفته ایم هم نگران شدش،  الان تاریخ زایمانتو دو هفته زودتر از تاریخی که تو سونوهام زده تعیین کرده،،،  توصیه ای دارید که حداقل زودتر از اون تاریخ دردم نگیره یا وزنم بالا نره؟