2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست

سلام دوستان من الان ۵هفته ودوروز دارم،شیاف پرژسترون که استفاده میکنم معذرت میخوام افتادم روخارش له شدم چیکار کنم؟؟

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
ایشالله که کلی تخمکک خوب داری و کلی جنین تپل و مپلی .تسه گفتن میکنن عزیزم؟

ممنون عزیزم ایشالا❤️

نه دیگه روز پانکچر گفتن نمونه بده که خداروشکر اوکی بود گفتن تسه نمیخواد فککنم چون تعدادش بالا بود گفتن حتما توش چندتا خوب پیدا میشه نمیدونم والا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من الان ۵هفته ودوروز دارم،شیاف پرژسترون که استفاده میکنم معذرت میخوام افتادم روخارش له ش ...

عزیزم رکتال بزار 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره من ۱۳ تا تخمک داشتم شما پلی کیستیکید؟ازونور خوبیه هایپر اینه تعداد تخمکا بالاس به درد و زمانش می ...

بله پلي كيستيكم

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

آره چقدر بده که تا روز ۳ فرصت داریم ،منم قرار بود پری شدم برم که بهم ال دی بده ولی فکر کنم این سیکل ...

آآآخی سعی کن بری. دیگه عقب ننداز مخصوصا اینکه سیکل شما لانگه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم رکتال بزار 

ممنون عزیزم میترسم تاثیرنداشته باشه

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
بله عزیزم ادرساشون درسته ...این فلاح نژاد جواب درست نمیدن به تلفن ولی دکتر قمی جواب میدادن شایدم اصل ...

نازنین جون من اصفهانم 190 زنگ زدم گفت اصفهان گونال موجود نیست. برای موجودی تهران، باید از یه خط تهران ب 190 زنگ بزنیم. امکانش هست، اگه وقت کردی زحمت بکشی برا تماس بگیری؟صبح تا ظهر ک زنگ زدم اپراتور اعلام میکرد نفر شصتمم و شصت مین زمان میبره ولی ساعت چهار ک زنگ زدم نفر سوم بودم فقط دو دقیقه معطل شدم تا جوابمو داد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من به حرف دکترم گوش کردم کفتم شاید بعد از مثبت شدن میخواد دارو رو زیاد کنه

روز نهم رفتید درسته 

بعد رنج آزمایشگاه چندخورده بود توبرگه

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
ایشالا عزیزم هممون نتیجه بگیریم ❤️❤️ شما هم پیامبران میاید؟

ایشالله

بله‌عزیزم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻