2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
والا من شیرازم .تهران دنبال گونال نبودم تابحال ... ولی داروخونه های بیمارستان و مراکز ناباروری رو گ ...

مرکز رویان نداشت.

دو سه جا فقط زنگ زدم 

فعلا نرفتم

تاحالا از هلال احمر شیراز نپرسیدی؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز چندمت۵بودی وچندتا استرادیول خوردی

سلام. عزیزم شما ک اصفهان هستی. گونال نخریدی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
روز چندمت۵بودی وچندتا استرادیول خوردی

روز ۱۶بود و ۸تااسترادیول و ۳تافرتیل سی ام

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خارجیشو پیدا کن خیلیا با اون جواب گرفتن فقط ..چون راه دیگه ای به جز مواد غذایی نداره که اونم تاثیرش ...

چشم ممنون🙏💝🥰

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
مرسی عزیزم😘 راستی این آمپول که بهتون دادن به شما هم گفتن باید نصفش رو بزنید ؟

بهم امپول دیفرلین دادن و گفتن نصفشو بزنم عضلانی میخواستم اینو بپرسم این امپولو به شما گفتن چه زمانی بزنید یعنی تو پریوده یا نه بمن یه تاریخ گفته ولی نمیدونم این تاریخو بر چه اساس گفته حدس رو پریود شدنم گفتنه تاریخو یا نه. به شما گفته کی بزنید

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عید شما هم مباارک وا عزیزم تست کرونا که درد نداره🤔

سلام عزیزم یکم درد داشت دادم تست و بعدشم گلوم متورم شد مثل اینکه زخم شده بود هم بینی گرفتن هم گلو یکمم بینی ام خون اومد

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
عزیزم‌چه‌آزمایش‌هایی‌اینونشون‌میده‌که‌تخمک‌هات‌بی‌کیفیتن مگه‌میشه‌شمادوتابچه‌داریدوبه‌طورطبیعی‌بارد ...

نمیدونم از مایش ها برایه کیفیته یانه ولژ از رویه سنو که می کرد هر بار میگفت تخمکات کیفیت ندارن 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم آدرس دکتر شکیبایی باقرخانه، درسته؟ نداشت. دکتر قمی شهرک قدس و دکتر فلاح زاده اکباتان هم چندین ...

بله عزیزم ادرساشون درسته ...این فلاح نژاد جواب درست نمیدن به تلفن ولی دکتر قمی جواب میدادن شایدم اصلا نداشته باشن  خیلی کمیاب شده 

نه ایرانی خوردم خارجیشو گشتم نبود

عزیزم کاش زودتر میدیدم پیامتو من تمام داروهای ای وی افو بردم دادم مطب دکتر گفتم کسی لازم داشت بدن بهش کلی شیاف وامپول پروژسترون وفرتیل سی ام واسترادیول خارجی داشتم