2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045222 بازدید | 684438 پست
اهان 🥶🥶👌بسیار هم عالی  کاش منم حداقل دو تا بمونه 😞

توکل به خدا گلم....ایشالله که جواب مثبت میگیری مارو هم خوشحال می کنی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
زینبی جان انشالله که هر چه زودتر خودتو و گل پسرت خوب شید صدتا صلوات به نیت سلامتیتون میفرستم دو ...

عزیزم شما دوستان خیلی بهم لطف دارین و منو شرمنده میکنن

من فقط کار مورد علاقه خودم رو انجام میدم تا وقتی که بتونم

خیلی ممنونم از لطفتون 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

خدا رو شکر بابت داشتن دوستانی مثل شما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون منم پدر همسرم اینطوره.ولی واقعا آدم روش نمیشه دیگه زیاد تذکر بده.آخه بچه نیستن که دعواشون ک ...

آره واقعا گاهی آدم خسته میشه از آموزش دادن

ولی شما اصلا تعارف و رو دربایستی نکن گلم، حیفه به خاطر رعایت نکردن یه نفر دیگه اتفاق ناگواری بیفته خدای نکرده 

بعد اینکه من یه بار میکرو قبلا انجام دادم که منفی بود بعدش پارسال طبیعی باردار شدم ولی بتام کم بود تو شش هفته سقط شد این ماه هم دوباره طبیعی باردار شدم بازم بتام پایین بود بازم تو شش هفته سقط شد، کسی میدونه از چی میتونه باشه این سقط ها، برای بررسی ابن سینا برم بهتره یا جای دیگه برم، ممنونم اگه کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه

من کلا دوبار سونو شدم تو سیکل انتقالم

چقدر عالی 

الان تو چه مدحله ای هستید 

شما هم دکتر شاکری هستید؟؟

من عکس رنگی و آزمابسهام برای حدود ۳ ماه پیشه و از اسپرم صارم بقیه ابن سینا اریاشهر دکتر قبول میکنه یا حتما باید تو مرکز خودشون دوباره تکرار بشه

عزیزم بازم ممنون که جوابم میدید😚نگرانم میترسمم بی بی بزنم گفتم همون روز۱۴ بزنم

خواهش میکنم عزیزم 😘

برو یه راست آزمایش بی بی نزن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فکر کنم وضعیتشون بهتر از وضعیت همسر منه

دکترم گفت اینسری احتمالا از بیضه اش اسپرم بگیریم

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
انشالله موفق باشید من کلا یدونه جنین دارم همون یدونه هم میخوام انتقال بدم توکل بخدا. شما نمیدونید خر ...

من خراش انجام دادم یک ماه قبل انتقال هستش بعدش باید روز ۲تا ۳ پری بری دارو میدن برای انتقالت

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
خواهش میکنم عزیزم 😘 برو یه راست آزمایش بی بی نزن

دراون حد اصلا توانش ندارم😂 تا میاد جوابم بیاد سکته میکنم😑

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
دراون حد اصلا توانش ندارم😂 تا میاد جوابم بیاد سکته میکنم😑

🤣🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷