2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست
@زینبی_بابا   عزیزم من سه شنبه پانکچر شدم شنبه انتقال میدن اگه جنینام نشه پنج روزه بشن سه روز ...

نگران نباش عزیزم، حواسشون هست، به محض اینکه حس کنن بهتره انتقال میدن 

بله گلم فکر کنم برای pgd میخوان 5 روزه کنن، تا هم رسدشون رو ببینن هم نمونه برداری کنن ازشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز حدا انشالله هرچه زودتر شفا بده به سلامت کامل برسید. یه سوال شما تجربه زایمان دارید روز بدنیا او ...

عزیزم زینبی جون گفتن موقع عمل تاکید کنین که چیزی نگن.این طوری نمیگن .

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
زینبی جون نمیشه به دکتری که میخایم زایمان کنیم نگیم که آی وی اف کردیم.یعنی منظورم اینه که هم مرکز بر ...

منم اون اواخر تحت نظر دکتر زنان بیرون، و مرکز بودم 

اما گفتم، شما هم بگید، بالاخره ملاحظاتی هست که باید بدونن، مثلا بالاتر بودن ریسک لخته شدن خون در ما به خاطر ivf

و اینکه بیشتر هوای نی نی هامون رو دارن چون گلدن بی بی هستن

ای وای !! نمیدونستم گفته بودن سیستم ایمنیشون بالاس نمیگیرن و اینچیزا😷🤕 ایشالا زودتر خوب شید ❤️

نه گلم اتفاقا سیستم ایمنی شون ضعیف تره ولی به دلایلی برخی بیماری های ویروسی رو کمتر عوارض نشون میدن

مثل اوریون و ابله مرغان 

ولی گاهی عوارضی مثل سندروم شبه کاوازاکی میدن (mis-c) 

عزیز حدا انشالله هرچه زودتر شفا بده به سلامت کامل برسید. یه سوال شما تجربه زایمان دارید روز بدنیا او ...

عزیزم تو این شرایط تو رو خدا بگو هیچ کس نیاد، هیچی نمیشه نوه رو مجازی ببینن

نهایت یک نفر رو برای کمک از دو هفته قبل از زایمان قرنطینه کن که بیرون نره و بتونه بیاد کمکت

اون موقع که زایمان کردم هنوز کرونا تو ایران اعلام نشده بود، خانواده ها اومدن، نفهمیدن هیچی 

ولی الان حتی تا مدتها بعدش نذار کسی بیاد

من خانواده همسرم عالی رعایت میکنن، خدا خیرشون بده، حتی یکی از خواهر شوهرهام که شاغله، هنوز بچه منو بغل نکرده، عوضش خانواده خودم دیگه مثل قبل رعایت نکردن، مبتلا شدیم همگی، سر تعارف 

با مادر خودت هم تعارف نکن گلی

ما که گرفتار شدیم خدا کنه برای هممون بخیر بگذره ... زینبی جون به دکترم پیام دادم گفت سفالکسین هر6سا ...

ببین گلم تا وقتی عفونت نیست نخور چون مقاومت آنتی بیوتیکی میگیری 

سفالکسین برای بعد از سزارین هست اون موقع میخوای چی کار کنی 

اگر عفونت ایجاد شد بخور، بله سفالکسین 500 هر 6 ساعت

ان شاالله که به خیر بگذره برامون

زینب جان انشالله همیشه سلامت باشید.تو اقوام ماهم نوزاد ازمادرش گرفته وقتی دنیا اومد کرونا داشت ولی خ ...

از پدرم گلم و ظرف دو سه روز علائم پسرم ظاهر شد، بعدش همزمان خودم و همسرم 

چون بچه تو سر و صورتمون عطسه میکنه دایم

اصلا ن آزادش گیر میاد ن با بیمه و دفترچه

چون برای بیماران کرونایی استفاده میشه نمیدن بهتون ... یه پارتی پیدا کنین سریع بهتون میدن ...

منم همین مشکلو دارم .با هزار مکافات یه نفرو جور کردیم پولش دادیم واسطه شد تا بهمون حوالشو دادن که داروخونه بده ...

یعنی دفترچه رو ببریم میگن نداریم ..به جز اینکه بریم پیش رئیس علوم پزشکی هر بار کلی خواهش کنیم .بهمون حواله بدن با مهر و امضا .بعد همون داروخونه که میگفت نداریم بهمون میده

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
الان پسرتون چطوره؟؟ مایعات و ویتامین سی بهش زیاد بدین که اگرم مبتلا شده ویروس به ریه ها نرسه و دفع ش ...

الان خوبه خدا رو شکر، تب و اسهال هم نداشته 

فقط شدیدا بی اشتها شده، به زور تو خواب بهش شیر میدم، غذا هم نمیخوره

دکتر گفت تا میتونم شیر خودم و مایعات بهش بدم، حالا بدشانسی از وقتی علائم من شروع شده شیرم داره شدیدا کم میشه

علائمم دقیقا شبیه حساسیت فصلی هست، بویایی هم از دست دادم، یعنی ضعیف شده، گاهی هم خسته میشم همین، واقعا ویروس عجیبیه، هر کی خفیف میگیره اصلا باور نمیکنه 

منم چون میدونم سرماخوردگی معنی نداره و خودم حساسیت فصلی نداشتم فهمیدم همگی مبتلا شدیم

عزیزم تو این شرایط تو رو خدا بگو هیچ کس نیاد، هیچی نمیشه نوه رو مجازی ببینن نهایت یک نفر رو برای کم ...

مرسی عزیزم ممنونم از پاسخت من هنوز باردار نشدم 🤭 تو ماه آبان آخراش احتمالا انتقالم باشه سوالم کلی بود که ببینم اگه کسی بیاد ملاقات متوجه میشه یا نه گفتم شاید رو اون تابلوهای بالاسر مریض بزنن آی وی اف یا نمیدونم یجوربشه بفهمن سر این پرسیدم ببینم کلا چجوریه. واقعا شرایط کرونا سخته خدا بهممون کمک کنه هرچه زودترم شما سرحالو سلامت بشید خودتونو سرزنش نکنید انشالله بخیر میگذره نگران نباشید 

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی از توصیحات کاملتون  سعی میکنم این ماه یه وقت بگیرم  اینترنتی وقت میدن یا باید تماس ...

خواهش میکنم عزیزم

تلفنی هم وقت میدن توی اینترنت بزنید بیمارستان پیامبران بعد برید بخش ای وی اف شمارش هست بگید وقت با دکتر شاکری میخوام .البته من مریض مطبشم چون سیکلم میخورد به روزایی که بیمارستانه دیگه سیکلم کلا اونجا شد. 

عزیزم سیستم ایمنی بچه ها خیلیییی قویه اصلا نگران بچه ات نباش تا میتونی توخونه مریم گلی و یا اسفند د ...

مرسی گلم بابا راهنماییت 

فقط یه جاهایی رو تصحیح میکنم 

اسفند دود دادن و کلا دود برای بچه ها و زنان مشکل تنفسی خوب نیست، اینو متخصص اطفال گفته 

بله مایعات عالی هست 

ویتامین ها هم سی 250،دی ماهانه 50000 هزار، زینک شبی یکی مصرف میکنیم، به بچه هم مولتی ویتامین و آهن میدم

داروی امام کاظم هم عزیزم سوء استفاده از اسم ائمه هست و هیچ سندی نداره، لطفا نذارین گولتون بزنن

غذا هم هر چی مقوی تر بهتره

باز هم ممنونم ازت گلم ولی من از بس از این سنتی ها لطمه دیدم و اراجیف شنیدم مجبور شدم تصحیح کنم 

مرسی عزیزم ممنونم از پاسخت من هنوز باردار نشدم 🤭 تو ماه آبان آخراش احتمالا انتقالم باشه سوالم کلی ب ...

پس به فال نیک بگیر گلم ان شاء الله تا اون موقع واکسنش هم اومده 

نه نمی نویسن، ولی من تاکید کردم از دهنشون در نره