2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
نههههههه گلم این چرت و پرتا رو همین صدا و سیمای احمق کرد تو گوش مردم  عزیزم بچه ها میگیرن، فوت ...

ای وای !! نمیدونستم گفته بودن سیستم ایمنیشون بالاس نمیگیرن و اینچیزا😷🤕

ایشالا زودتر خوب شید ❤️

اخی اره یادمه مهمان داشتی نتونستی بپیچونی😭 تا تاریخ ازمایشات نگذشته برو، حداقل شش ماه و حداکثر یک ...

اره او روز خیلی اعصابم بهم ریخت پریدم به شوهرم ودعواکردم اخرش رفتن ولی دیر میشد تابرم دیدم استرس بداره زدم بیخیالی.این چندماهی که فکرمیکرو هسنم هی زودهم پریود میشم کلا همش غافلگیرانه بوده هردفعه یجوری اومده برنامه مو بهم ریخته

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم میخام گونال بزنم گفتم خارجیه حتما رو کیفیت تخمک تاثیر داده بله مشکلمون اسپرمه. آزو نیست. الیگو ...

تسه گرفتن گفتن برامیکرو مناسبه میترسم روز پانکچر اسپرم نباشه.اخه یکی میگفت وفتی پانکچر کردم اسپرم چندتادونه بیشتر نبود ومناسب نبود و جنین تشکیل نشد

یا رب العالمین
پیامبران جنین شناسش خیلی خوبه منم پریود بعدیم اگه کرونایه لعنتی بزاره شروع سیکلمه انشالله با هم به ن ...

ذخیره تخمدان یه بار آز دادم ۱۱.۵بود خیلی بالا بود دکتر گفت دیگه نمیخاد آز بدی تخمدانات اوکی هستن رحمت هم عالی فقط مشکلم اسپرم همسرم هست

فدات شم اشکال نداره 

پس تقریبا سیکل هامون باهمه ایشالله که نتیجه میگیریم هممون

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
منم سوال کردم از شما😅

من فک کردم دارید بهم جواب میدید😅😂 من اطلاعی ندارم چندروز پیش داشتم بهص فک میکردم کاش کسی که تجربه زایمان داره بیاد بهمون بگه

در اندک من تویی فراوان یارب..
نههههههه گلم این چرت و پرتا رو همین صدا و سیمای احمق کرد تو گوش مردم  عزیزم بچه ها میگیرن، فوت ...

عزیز حدا انشالله هرچه زودتر شفا بده به سلامت کامل برسید. یه سوال شما تجربه زایمان دارید روز بدنیا اومدنه نی نی خانواده ها بیان بیمارستان میفهمن که آی وی افی باردار شدین یعنی جایی میزنن که مشخص شه؟ باسه کسایی که خانوادهاشون مثلا خبرندارن آی وی اف کردن میپرسم

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی عزیزم  آره واقعا، یعنی حتی اگر پدر و مادر آدم یه ذره هم بی احتیاطی کنن نباید رفت پیششون و ...

ما که گرفتار شدیم خدا کنه برای هممون بخیر بگذره ...

زینبی جون به دکترم پیام دادم گفت سفالکسین هر6ساعت تا یه هفته ولی خب دوزش رو نگفت، به نظرم با این وضعیتم 500 باید بخورم نه؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ذخیره تخمدان یه بار آز دادم ۱۱.۵بود خیلی بالا بود دکتر گفت دیگه نمیخاد آز بدی تخمدانات اوکی هستن رحم ...

عزیزم، انشاالله که به زودی نتیجه میگیری😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم، انشاالله که به زودی نتیجه میگیری😍😍😍

مرسی امیدوارم

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه

زینب جان انشالله همیشه سلامت باشید.تو اقوام ماهم نوزاد ازمادرش گرفته وقتی دنیا اومد کرونا داشت ولی خداراشکر خوب شد. 

شما میدونید ازکی گرفتین؟چندروز بعد علایم طاهرشد؟

یا رب العالمین
سلام پاشا جان خدا رو شکر. بهتر که نه وقتی دارم سعی میکنم باهاش کنار بیام. راستش نرفتم آزمایش دوم ر ...

چند روز طول میکشه که افت پروژسترون بدی و پریود بشی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
نه سیکلم لانگ نیست اینبار که رفتم روز ۴یه فولیکول غالب ۹داشتم دکتر گفت اگه دارو بدم اون خیلی رشد میک ...

چه جالب نمیدونستم. انشالله همین بار بهترین نتیجه نصیبت میشه🙏🙏

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها من 6روز انتقالم امروز خیلی حالم بد بود همش گریه میکردم الکی به شوهر بدبختم گیر دادم باهاش دعو ...

نه ضرر نداره ...من هم پرانول 10 میخورم البته دکتر قلب داده بهم ...انشاله مثبتی عزیزم ...ارامشتو حفظ کن عزیزم 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین