2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
سلام رها انتقال ندادی هنوز؟لوبیا سبز زیادبخور

سلام عزیزم ن والا آندومترم نرف بالا کنسلش کردن

لوبیارو میخورم همش+روغن سیاهدونه+ازامروزم شروع کردم نشاسته بخورم

شماانتقال دادی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
دقیقا بود، تست اونی که بوسیده بودش مثبت شد

الان پسرتون چطوره؟؟ مایعات و ویتامین سی بهش زیاد بدین که اگرم مبتلا شده ویروس به ریه ها نرسه و دفع شه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢  ببین گلم با تماس تصویری با دکترت حتما صحبت کن، یه مقدار شدیده و نمیشه ...

عزیزم سیستم ایمنی بچه ها خیلیییی قویه اصلا نگران بچه ات نباش

تا میتونی توخونه مریم گلی و یا اسفند دود بده و مدام در معرض هوای تازه باشین

اونقد آب بخورین که باید ببخشید ادرارتون رنگ آب بشه

ویتامین سی خارجی ۱۰۰۰ مصرف کنین و سوپ ومیوه و سبزیجات هم حتما استفاده کنین هرروز

زنجبیل تازه+عسل+لیموباپوست+آب ولرم نه داغ چون عسلوخراب میکنه میکس کن و روزی یه استکان بخورین

اصلا سردی نخورین

شبا قبل خواب ۱ق.غ گلاب اصل بخورین

وبا آب نمک حتما قرقره کنین و یکمی هم قورت بدین خیلییی کم

اگه تونستی داروی زمستانه ی امام کاظمم پیداکنی که دیگ عالیه

پس اصلاااا نگران نباش عزیزم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام عزیزم من چندساله تحت نظر دکتر شاکری هستم و چون ایشون توی پیامبران انجام میدن من رفتم اونجا .مدی ...

مرسی از توصیحات کاملتون 

سعی میکنم این ماه یه وقت بگیرم 

اینترنتی وقت میدن یا باید تماس بگیرم 

میشه شماره یا ادرس سایتشون رو بگید

مرسی عزیزم، خدا رو شکر حالش خوبه حتی تب هم نداشتیم ولی خیلی زور داشت به خاطر بی مبالاتی یه نفر دیگه ...

خوب خوارو صد هزار مرتبه شکر که به دعاهامون جواب داد...خیلی هوشحال شدم گلم...روی ماه پسرت رو ببوس .😘😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عه واقعا؟! همش فکر میکردم خارجیش جواب قطعی میده ممنون ک گفتی

والله برای من که اینجوری بود گلم ....خواعش...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام صبح همتون بخیر میشه منم بیام تو جمعتون من همسرم کم تحرکی اسپرم داشت خودمم پلی کیستیک ام من دی ...

عزیزم جنین های شما رو سه روزه فریز کرده بودن یا پنج روزه؟

یعنی وقتی ذوب کردن که انتقال بدن به جز دوتا همشون از بین رفتن؟؟

اگه مشکلی نداره میشه فاکتورهای آزمایش اسپرم همسرتونو بگین؟ اخه منم الان تو سیکل پانکچرم دارم آمپولامو میزنم دکتر گفت اوضاع اسپرم همسرم اصلا خوب نیست خیلی نگرانم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم‌انشالله‌که‌عوارضی‌نداره‌براتون عین‌یه‌سرماخوردگیه‌ضعیف‌میگذره آزمایش‌دادیدیاازعلایم‌میگید؟ ...

عزیزم غفلت این بود که پدر و مادرم بچه رو بوسیدن و بغل کردن 

پدرم علائم سرماخوردگی داشت، ولی نگفت، بعدم که سرفه می‌کرد و من اصرار داشتم تست بده قبول نمی‌کردن، بعد هم که با هزار زور فرستادمشون دکتر، حالا دکتر تست نمی نوشت و می‌گفت نه چیزی نیست😠😠😠😠

عزیزم فقط اینو بدونین امسال به هییییییییییچ وجه سرماخوردگی نداریم، تمام علائم تنفسی و گوارشی و دل‌درد و سردرد عجیب، یا خواب آلودگی همه کرونا هستن مگر اینکه خلافش ثابت بشه 

راه حل چیه؟ اول از همه انکار نکردن و بعد قرنطینه شدن، اگر هم شاغل هستیم سریع تست بدیم تا محل کار ایراد نگیره 

عزیزم من از اول کرونا تمام آموزش ها رو به خانواده ام دادم ولی این اواخر پدرم دیگه حوصله نمی‌کردن گوشی رو هر وقت از بیرون میان خونه الکل بزنن، ماسک رو چندیدن بار استفاده میکردن، کلا لجبازی های بالا گونه (کولر و کنترل) 

منم غفلت کردم نباید اجازه میدادم ببوسن بچه رو، با اینکه بارها گفتم ولی هنوزم خودمو نمیبخشم، کاش وقتی فهمیدم مثل قبل سفت و سخت مراعات نمیکنن رابطه ام رو مجازی کرده بودم 

عزیزم ان شالله که برای شما نوع سبکش باشه و راحت تموم بشه،  دلم برای نی نی تون یه جوری شدش نی نی ...

خودم دارم از عذاب وجدان میمیرم 

همش دارم دعا میکنم عارضه بدی نذاره وگرنه تا عمر دارم خودمو نمی بخشم

🍁🍁🍁🍁🍁خواهرای گلم زینب جون خیلی برای ههمون زحمت کشیده لطفا همهگی امروز برای سلامتی خودش و پسرگل ...

عزیزم خیلی ممنون از شما و بقیه دوستان، شرمنده ام میکنین 

از همه تشکر میکنم تو همین پست، ببخشید نمیتونم تک تک جواب بدم، باید سریع برم چیزای تقویتی درست کنم تا زودتر از بدنمون دفع بشه