2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
ان شالله عزیزم شما و همه دوستان منتظر زودی باردار میشن،،  دلم نمیاد از اولش شیرخشک بدم   ...

الهیییییییییی   

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
رو تعدادش تاثير داره نه رو كيفيتش ، بيشتر كساني بهش خوب جواب ميدن كه ذخيره تخمدان كم دارن

وای نه، بچه ها گفتن روی کیفیت... من خودم با کمترین دوز دارو دفعه قبل، پنجاه تا فولیکول بزرگ داشتم. ک دکتر سه روز قبل پانکچر داروهامو قط کرد و کلی امپول داد ک نصفشون جذب بشه...گفت اگه همشونو پانکچر کنم بیمارستانی میشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لتروزول برا چی به شما گفتن بخور ؟؟ چجوری باید بخوری؟ برا تخمک گذاری یعنی؟

من با دارو فولیکول خوب دارم ولی بدون دارو ریز بودن ی چند سری رفتم همدان ی بارم ای یو ای شدم منفی شد دیگه رفتم مام سونو کردن گفتن ذخیره خوبه و همسرتم که سالمه برو از 3پری تا 7پری ی صب ظهر شب لترزول بخور سونو و ازادسازی و..... نرو فقط یک شب درمیان اقدام کن ..کلا برای افرادی که مشکل خاصی نداشتن من دیدم مرکز مام این تجویزشون بود منتهی با سونو 3بعدی تعداد لترزول ها رو برا هرکس کم یا زیاد میکردن مثلا ی خانم از ساری اومده بود به اون 2تا لتزول و ی متفورمین تجویز کردن ولی اغلب 3 لترزول تا 6ماه ..که الان این خانم با 8سال نازایی ماه سوم مصرف لترزول 3تا در روز باردار شده

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من امروز صبح پانکچر شدم  ۱۲ تا تخمک ازم گرفتن  کم نیست؟ و اینکه گفتن شنبه بیا واسه انتقا ...

فریز

ممنون عزیزم ایشالا هم برای شما همینجوری میشه من بیمارستان پیامبران میرم چون دکترم اونجا بود دیگه میر ...

الهی بهترین نتیجه رو بگیرید👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان کسی بوده که آندومترش به استرادیول جواب نداده باشه؟ باچی بالارفته؟ خیلی نگرانم فرتیل س ...

سلام رها انتقال ندادی هنوز؟لوبیا سبز زیادبخور

اره او روز خیلی اعصابم بهم ریخت پریدم به شوهرم ودعواکردم اخرش رفتن ولی دیر میشد تابرم دیدم استرس بدا ...

خب تا روز سوم پریود مهلت داری.

انشالله هر چی صلاحته همون میشه

تسه گرفتن گفتن برامیکرو مناسبه میترسم روز پانکچر اسپرم نباشه.اخه یکی میگفت وفتی پانکچر کردم اسپرم چن ...

واسه هر کسی یه مدله نبایدخودتونو با بقیه مقایسه کنید.. دکتر قطعا فکر این مسیله بوده و مطمینه روز پانکچر اسپرم موجوده.. مثل ما ک تعداد اسپرم فوق العاده پایینه و قبل از میکرو دکتر دستور فریز داد. وقتی فریز کردیم گفت اصلا امکان نداره از فریزا استفاده کنیم ولی برا همون یه درصد ک احتمال داده بود اسپرم ما اون روز صفر بشه، گفت فریز.

منظورم اینه شرایط شمارو درنظر گرفتن و بهترین مسیرو براتون انتحاب کردن.. شما فقط این مدت روی تغذیه همسرت وقت بزار. سبزی و میوه جات و مغزیجات فراوون مصرف بکنه قطعا روی تعداد اسپرم تاثیر داره

خب تا روز سوم پریود مهلت داری. انشالله هر چی صلاحته همون میشه

آره چقدر بده که تا روز ۳ فرصت داریم ،منم قرار بود پری شدم برم که بهم ال دی بده ولی فکر کنم این سیکل رو از دست بدم ،اعصابم بهم ریخت 😬😭

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عه عزیزم خیلی بدشده واقعا ....خدا خودش کمک کنه دور ازجون کسایی که بیماری بدی دارن بنده خداها داروپید ...

فدات عزیزم 

آره واقعا خدا بدادشون برسه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من خارجی خوردم فایده نداشت بازم ضخامتم بالا نمیرفت...فرق نداره ایرانی خارجی

عه واقعا؟!

همش فکر میکردم خارجیش جواب قطعی میده

ممنون ک گفتی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
با پاشا۹۸ صحبت کن ....اونم همین مشکلو داشن راهنماییت میکنه...

اوکی ممنونم

اصفهانم  آره رفتم ولی نداشتن حتی هلال احمر نداش

آزاد میخواستی بگیری؟؟ 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
با پاشا۹۸ صحبت کن ....اونم همین مشکلو داشن راهنماییت میکنه...

اوکی ممنون❤🙏💝