2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
سلام ممنون شما خوبی؟بله ۳روزه بود والا من اصلا نمیدونستم ۳ روزه یا بلاست چیه بعد انتقالم از اینجا فه ...

ان شاالله که صحیح و سالم بغلش کنی گلم

چی شد آزمایش دادی فکر کنم جواب آزمایش شما مشکوک بود آره یا من اشتباه میکنم؟

چند تا جنین انتقال دادین که یکیش گرفت؟

راستش میترسم برا منو بذارن بلاست شه خیلیاشون اوت شن دلم میخواد خودم پیشنهاد بدم سه تا سه روزه برام انتقال بدن. البته نه به باره نه به داره تازه از دیروز دارم آمپولامو میزنم تو سیکل پانکچرم🙊

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که صحیح و سالم بغلش کنی گلم چی شد آزمایش دادی فکر کنم جواب آزمایش شما مشکوک بود آره یا من ...

ممنون عزیزم ان شاالله .اره ازمایشم ریسک متوسط بود روز یکشنبه رفتم ازمایش سلفری انجام دادم .

۴تاجنین برام انتقال دادن .ان شاالله نتیجه بگیری عزیزم 

سلام دوستان کسی بوده که آندومترش به استرادیول جواب نداده باشه؟ باچی بالارفته؟ خیلی نگرانم فرتیل س ...

عزیزم پاسا جون اینجا مثل شمابود مثل اینکه دکترش هورمون رشد زد براش 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
@berenjak    کجایی دختر فکر کنم امروز تخمک کشی داری

سلام عزیزم، یک شنبه تخمک کشی داشتم، 27 تا تخمک داشتم، گفتن یه چند روز دیگه زنگ بزن بهت بگیم چندتا 5 روزه تشکیل شده، شکمم یه مقدار گنده شده و آب آورده یه کم درد دارم، خودمو بستم به دوغ شور و سفیده تخم مرغ ببینم بهتر میشم، شما سیکل رو شروع کردی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام خانوما من آزمایشات ترومبوفیلی انجام دادم،استرس دارم میشه جوابشو برام بگید خوبه یا مشکل دارم؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
لیانا جون سلام.خوبی عزیزم.چیزی نمونده که پرنسست رو بغل کنی.امیدوارم سلامت و شاد باشی دوستم😗😗😗

سلام عزیز دلم ممنوووون خودت خوبی چکارا میکنی 😘😘

قربونت بشم بله دیگه خداروشکر آخراشه انشاالله قسمت همه منتظرا بشه 😍🥰

انشاالله شما هم به آرزوی قشنگت زود زود برسی 👩‍❤️‍💋‍👩🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

من هرسوالی کردم که کسی جوابم نداد😔 ولی بازم میپرسم

شماهایی که انتقال دادید همچنان ترشح زرد رنگ داشتید ازبعداانتقال من الان روزدهم انتقالمه همچنان ترشح زرد رنگ‌دارم بدون بود

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
مال منم فقط ببخشید هالش سیاه شده اصلا ترشح نداره،  اتفاقا مادر شوهرمم میپرسید چون جاری من وارد ...

منم دقیقا همینطوری شدم 

ایشالا که شیر داشته باشیم توکل به خدا 💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷