2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست
من جواب آزمایشم رو گرفتم منفی شد با بتای ۴

عزیزم‌خیلی‌زودحالا

داروهاتوادامه‌بده

ناامیدنباش

خیلی‌ازدوستان‌روز۱۴‌‌جوابشون‌‌کمترازصد‌بوده‌وبارداربودن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها قرص پردنیزولون پنج رو فقط به کسایی که مشکل ایمنی دارن میدن درسته؟ من یه فاکتور ایمنیم یک ...

سلام خوبی این سروم رو پیدا کردی من دکتر نوشته برام ولی نیست پیدا نمیکنم 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
ممنون عزیزم. البته اون سری که طبیعی باردار شدم توی هفته یازده سقط شد. به ما هم میگفتن مشکلی ندارید ا ...

بابت سقطتون متاسفم نمیدونستم،،  ممنونم عزیزم، ان شالله بارداری و زایمان راحتی پیش رو دارید

عزیزم مینور نیستی؟؟  نه نگران نباش گلی یه ذره کم خونی داری  فقط esr یه ذره بالاست که دلا ...

نه دو هفته قبل نیلو ازمایش دادم هموگلوبینم دو پارت بالاتر بود اینو یه آزمایشگاه دیگه دادم اینجوری شد! 

اره منم خیلی نگران esr هستم ☹️گفتم شاید از داروهاس که اینجوری بالاس 

تیارا جون سونو آخر باید کی بری ؟ وزن نی نی رو الان نمیدونی ؟ 

من آخرین بار هفته ۲۸ رفتم الان وزن جنین نمیدونم خودمم در تعجبم چرا بازم برام سونو نمینویسه، یک آبان نوبت دکتر دارم میخوام ازش بپرسم چون فکر نکنم خودش بنویسه!!!  

اووووه دختر ماشاالله جوونی  خودتو اذیت نکن بدنت فعاله  بعد ۶ماه جلوگیری نکن ایشالا طبیع ...

ان شالله عزیزم، البته از نظر روحی خیلی خسته تر از یه آدم ۳۴ هستم،، ان شالله شما هم به حاجات دلتون برسید عزیزم،  ممنونم انرژی مثبت بهم میدید

ان شالله عزیزم، البته از نظر روحی خیلی خسته تر از یه آدم ۳۴ هستم،، ان شالله شما هم به حاجات دلتون بر ...

قطعا همینطوره 

درد نازایی آدم رو پیر میکنه 

انشاالله از الان دیگه رنگ غم وناامیدی نبینی خواهر وهمیشه تنت سالم و دلت شاد ولبت خندون باشه در کنار خانواده محترم

قطعا همینطوره  درد نازایی آدم رو پیر میکنه  انشاالله از الان دیگه رنگ غم وناامیدی نبینی ...

خیلی ممنونم عزیزم، منم دعا میکنم دلتون همیشه شاد باشه عزیزم،،  اینجا ماها حرف دل همدیگرو میفهمیم چون درد مشترک داریم،  ان شالله همه به مراد دلشون برسن

خداروشکر ممنون از جوابت عزیزم ...خودت خوبی؟کارت به کجا رسید؟

مرسی عزیزم والله این ماه رفتم دوباره یه سری دیگه ازمایش برام نوشتن میگن تخمک هات بی کیفیتن که پریودم دو روز جلوتر اومد که اصلا سابقه نداشته از مایشم جوابش اماده نشده بود گفت دوم پری بیا به خودمو شوشو هم نامه داده دیگه افتاد ماه بعد حتما حکمتی داشته ولی هم خودمو هم شوشورو تو این ماه دارم تقویت میکنم اگه به خاطره این کرونایه لعنتی مراکزو باز تعطیل نکنن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خیلی ممنونم عزیزم، منم دعا میکنم دلتون همیشه شاد باشه عزیزم،،  اینجا ماها حرف دل همدیگرو میفهمی ...

ولی به نظر شخصی من حالا نمیدونم اصلااز لحاظ پزشکی معتبر باشه یا نه ‌ولی کل اقوام ما وحتی خودم با اینکه دوتا بچمو طبیعی اوردم تا حدودا۱۸ ما بعد از بچه دار شدن جلو گیری نداشتیم وتا شیر میدیم اصلا حامله نمیشیم وبعضی ها فورا حامله میشدن سره ۱۸ ماه حالا باز خودت میدونی ولی به نظره من اگه طبیعی باشی جلو گیری نکن حامله شدیم چه بهتر ولی سزارین حتما باید فاصله بیوفته

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی