2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست
عه واقعا من فکر میکردم خیلی وقته اینجایی شما ...ایشالا به زودی باخبرای خوب میای عزیزم ...من یادمه شم ...

نازنین جون رفتی ان تی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من هرسوالی کردم که کسی جوابم نداد😔 ولی بازم میپرسم شماهایی که انتقال دادید همچنان ترشح زرد رنگ داش ...

سلام عزیزم بله من داشتم فقط ترشح 

هیچ علائم دیگه ای هم نداشتم ۱۲انتقال رفتم آز مثبت بود 

انشاالله شما هم مامان شدی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بله من داشتم فقط ترشح  هیچ علائم دیگه ای هم نداشتم ۱۲انتقال رفتم آز مثبت بود  ...

عزیزم ممنون که راهنمایی کردی😙خودت تو دورانش بودی میدونی آدم چه حالیه😔

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
من امروز صبح پانکچر شدم  ۱۲ تا تخمک ازم گرفتن  کم نیست؟ و اینکه گفتن شنبه بیا واسه انتقا ...

سلام عزیزم انشالله کلی جنین تپل مپل امپول چی زدی زخیرت چند بوده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام  من امروز رفتم دكتر سونو شدم  گفت هايپر شدي 😭😭😭 مي دونين چي در انتظارمه ؟؟؟ فق ...

عزیزم اصلا نگران نباش اتفاقا هایپری تخمک زیاد داری فقط تخم مرغ اب پز زیاد بخور دوغ شور کباب مرغ بخور 

@زینبی_بابا    

زینبی جون ببخشید همش سوال میپرسم، این آزمایش ادرارمه میشه ببینی خوبه یا نه؟ عفونت ادراریم زیاده؟ میگم من نمیتونم حداقل تا دو هفته ی دیگه برم دکتر خطری نداره؟ آخه دو روزه حالم خوب نیست حالت سرماخوردگی دارم ولی خب خودم به کرونا مشکوکم چون یکی از آشناها که تقریبا ده روز پیش اومد خونمون متاسفانه جواب تستش مثبت شده😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم از کجا فهمیدن تخمکات بی کیفیتن؟

تا الان دو بار سنو کرده وسط،سیکل میگه تخمکات بی کیفیتن از رو سنوحالا من بچه هامم طبیعی باردار شدم نمیدونم چرا این جوری شده دارم تقویتی میخورم 

منم دقیقا همینطوری شدم  ایشالا که شیر داشته باشیم توکل به خدا 💓

عزیزم اصلا نگران نباش

من از بچگی همیشه یه مقدار ترشح از سینه داشتم اما تو دوران بارداری اصلا ترشح نداشتم حتی روزی که برای زایمان رفتم هم امتحان کردم هیچی به هیچی خیلی نگران بودم شب اول هم در حد چند قطره شیر اومد اونم با تلاش فراوان پرستار اما شکر خدا بچه که شروع له خوردن و مک زدن کرد شیرم اومد تا ۲ سالگی هم کامل شیر دادم 

ایشالا شما هم این حس قشنگ رو به زودی تجربه میکنید و برای همه منتظرا و من هم دعا کنید که دوباره این حس قشنگ رو تجربه کنم

دکترت تو ابن سینا کیه؟خودش گفته وسط سیکل بری برا سونو؟

انصار پور نه جوابایه اون ازمایش هامو بردم سنوم کرد اولین بارم برایه تشکیل پرونده رفتم وسط سیکلم بود