2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
بعد از انتقال هم ۴ روز استراحت کردم دو بار فرنی خوردم با عسل، روز ۲ و ۴ غذای سالم خوردم،کافی، آبمیو ...

عزیزم انشالله که جوابت آزمایش هم مثبت ،من خودم وقتی ۳ روزه انتقال دادم ۱۷ سیکل برام آز نوشتن ،مامان سوفی سیکل پانکچرت کوتاه بود یا بلند ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای جون مبارک گل دختر  منم تخت دیدم تیشالا این چند وقت می خرم اخه من اثاث کشیم دارم می کنم جاگی ...

قربونت بشم 😘😘😘

به سلامتی 🌷‌

اره زودتر برو بگیر چون هفته هات بره بالاتر سخت میشه از یه طرفم کرونا و آلودگی الان سفارش بده زیر یک ماه نمیفرستن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای ب چ چیزای قشنگی فکر کردی عزیززززززم الهی آمین خدا صدامونو بشنوه دل ما و تمام بچه های تاپیک رو ...

عزیزم من سنندجم خدا خدامه اینبار سه شنبه پری بیاد تا پنج شنبه برم تهران چون وسط هفته یه هزینه اضاف باید بدم الان ال دی میخورم خدا قسمت کنه من بعد ۱۷سال زندگی اومدم منطقه که خودم بزرگ شدم ساکن شدم خدا کنه همینجا بچه بیارم  بچه هام مثل مامانشون تو یه جا عالی بزرگ بشن الهی ناامید نشیم من وتو همه همدردای گلم😘🤗😘🤗🤰🤰🤰🤩🤰🤰🤰🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مرسی عزیزم انشالله جواب آزمایش مثبت باشه 🙏🏻 حساسیت این تستها بتای ۲۵ هست یعنی روز نه انتقال هنو ...

انشاالله چند روز دیگه میری آز بتاتم عالیه 

اصلا به کمرنگی و پرنگی نگاه نکن الان برات یه بی بی چک میفرستم تونستی اینو پیدا کن خیلی حساس خیلی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جان شما کدوم شهری؟تقریبا چقد هزینه سیسمونی شد؟

عزیزم من تهران هستم 

همه فاکتوراشو‌دارم جمع میبندم بهت میگم عزیزم 

الان خونه مادرم هستم فردا حتما برات میفرستم 

تیارا جون به نظر من یک سال بعد اقدام کن  من دوتا بارداریم نزدیک هم بود ولی خب از نظر تغذیه خیل ...

من ۳۴ ساله هستم ،   چون واقعا معلوم نیست بعد چند بار انتقال آدم مثبت بشه برای همین گفتم زودتر اقدام کنم که اگه زمان برد حداقل جون ادامه دادن داشته باشم،  ممنونم عزیزم از توصیه تون،  خدا نی نی تو برات حفظ کنه

عزیزم امروز رفتم سونو  الحمدلله ساک حاملگی سر جاش بود

خداروشکر عزیزم به فکرت بودم دیدی گفتم نگران نباش 🥰

ان شاالله که صحیح و سالم میاد بغلت 😘

راستی فندقت یه دونه اس یا دوقلو؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نمیدونم والا. من آزمایشگاه دنا رفتم پرسیدم اینجوری گفت. نه عزیزم کلی گشتم پیدا نکردم! از اونورم دکتر ...

داروخونه ها که پیدا نمیشه . تماس گرفتم بهداشت گفت از پزشک خانوادت نامه بگیر بیا تا برات بزنیم . گفت فعلا داریم . حالا نمیدونم تو چند هفته بزنم . از طرفی هم میترسم معلوم نیست چی اوردن ریختن تو این مراکز . پزشک منم گفته حتما بزن

توکل به خدا عزیزم من جفتمو زده فوندال گرید صفر، شما میدونی یعنی چی؟

شادن جون چون هفته  پایینه الان گرید جفت صفر تا اوایل سه ماه دوم 

به معنی میزان رشد جفت 

هر چی سن بارداری میره بالا گرید به یک و دو تغییر میکنه 

جفت فوندال هم یعنی جفت در بالاترین نقطه رحم قرار داره 

همه چی نرمال نگران نباش 

ای جاااااااانم  پر از امید شدم بااین سوال ایشالا بسلامتی فارغ بشی و بزودی شیر به شیر ناخواسته ...

عزیزم ۳۴ ساله هستم البته سوتفاهم نشه منظورم به دوستانی نبود که از من بزرگتر هستن منظورم توان و شرایط زندگی خودم بود،،،  والا من دوسال اول زندگی قرص جلوگیری میخوردم بعدشم که من میخواستم خدا نمیخواست دکترا هم میگفتن مشکلی ندارید و طبیعی باردار میشید و چند سال عمر ما رو تو مطب ها هدر دادن حتی بعد ای یو آی منفی هم بازم میگفتن تا سه بار تکرار کن و من مخالفت کردم و گفتم میکرو میخوام اینا رو گفتم که بگم اگه مثل بعضی از دوستان خدا خواست و نظری بهم انداخت طبیعی باردار شدم که چه بهتر ولی من بیشتر منظورم میکرو انجام دادن بود چون دوبار این راه پانکچر و انتقال رفتم میدونم زمانبر هست مخصوصا الان با وضع کرونا،،، بیشتر دوست دارم تا مرخصي زایمانم تموم نشده حداقل یه بار دیگه پانکچر کنم چون بعدش بخوام برم سرکار اونم با یه بچه کوچیک فکر کنم خیلی سخت باشه همون موقشم بچه نداشتم با خواهش و تمنا مرخصی میگرفتم برای پنج شش بار سونو پانکچر شدن پشت سر هم

من ۳۴ ساله هستم ،   چون واقعا معلوم نیست بعد چند بار انتقال آدم مثبت بشه برای همین گفتم زودتر ا ...

خب سنی نداری که گلم انشاالله نی نی دوم رو خودت طبیعی باردار میشی و سوپرایز میشی کار به انتقال نمیکشه 🤩

ممنون از دعات 🌷😘

مرسی عزیزم انشالله جواب آزمایش مثبت باشه 🙏🏻 حساسیت این تستها بتای ۲۵ هست یعنی روز نه انتقال هنو ...