2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام دوستان خوبین؟ میگم چند وقت بعد انتقال منفی میشه دوباره انتقال داد؟ @زینبی_بابا     ...

سارا جون نفسی اگه یادت باشه ماه بعد انتقال منفی سریع رفت تو سیکل و باردارشد الانم خداروشکر پسرش نزدیک یک سالشه 

ایشالا خودت تا اون موقع طبیعی مامان بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
روز هشت انتقال اینه که میشه دیروز

ای جانم 🤩🤩 مامان خانوم مباااااااارکه 🥰🥰🥰

ایشالا این دوران رو به سلامتی بگذرونی 👩‍❤️‍💋‍👩💙💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم جفتم قدامیه  وسایلاتو خریدی تخت گرفتی؟

🤩🤩

بله خداروشکر همه چی تکمیل شد فقط مونده چیدن 

شما چکارا میکنی 

🤩🤩 بله خداروشکر همه چی تکمیل شد فقط مونده چیدن  شما چکارا میکنی

ای جون مبارک گل دختر 

منم تخت دیدم تیشالا این چند وقت می خرم اخه من اثاث کشیم دارم می کنم جاگیر بشم میرم همه چیشو می خرم اوضاع کرونا خرابه زودار بگیرم که شاید بدترم بشه نشه رفت بیرون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خب نمیتونن با استعلاجی مخالفت کنن فقط اینکه تو قضیه مرخصی استعلاجی آدم با بیمه طرف میشه که اونم گاهی ...

در مورد مرخصی حق با شماست.من فعلا اولاشو دارم با استعلاجی میگذرونم.ان شاالله نیاز به استحقاقی نداشته باشم.چون به قول شما آخرا بیشتر لازم میشه و ان شاالله هم که خدا حفظش میکنه.خودش داده.خودشم نگهدار بچه هامون باشه.من یه بار ۶ هفته رفتم سونو.همه چی اوکی بود.ویزیت بعدی رو نوشت یکماه بعد.واقعا سخته یکماه ندونی جنین رشدش چه جوریه.گاهی الکی نگرانی میاد سراغم.بعد توکل میکنم به خدا.

خدایا شکرت  
ای جانم 🤩🤩 مامان خانوم مباااااااارکه 🥰🥰🥰 ایشالا این دوران رو به سلامتی بگذرونی 👩‍❤️‍💋‍👩💙💓

مرسی عزیزم

انشالله جواب آزمایش مثبت باشه 🙏🏻

حساسیت این تستها بتای ۲۵ هست

یعنی روز نه انتقال هنوز بتا ۲۵ نیست که انقدر کمرنگ هاله داره؟ پررنگ هم نشده تو چند روز

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شادن جون زود. عزیزم  من با اینکه بارداری دومم بود از ۲۲ هفتگی حس کردم البته به خاطر اینم بود ک ...

توکل به خدا عزیزم

من جفتمو زده فوندال گرید صفر، شما میدونی یعنی چی؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
توکل به خدا عزیزم من جفتمو زده فوندال گرید صفر، شما میدونی یعنی چی؟

عزیزم یعنی جفت تو بالاترین قسمت رحمت قرار گرفته و تو سه ماه اول باید گریدش صفر باشه.خیالت راحت

@bopo     عزیزم سلام خوبی؟ نی نی خوبه؟ یه سوال اگه امکانش هست ممنون میشم جواب بدی. آزمای ...

سلام عزیزم . ممنونم . خودت و نی نی چطورین ؟ من آزمایش غربالگری رو نرفتم . تو همون ویزیت اول گفتم میخوام سلفری رو بدم و برام نوشت . اولش تعجب کردم ولی بعد که از زینبی جون پرسیدم گفتن نه درسته و چون میخواستم اونو بدم نیازی به آزمایش غربالگری مرحله اول و دوم نیست فقط سونوهارو میدم . حالا تا جواب بیاد کلی طول میکشه . شما جواب غربالگری رو گرفتید ؟ چطور بود ؟

ای جانم مبارکه گلم 😘😘😘😘 منم مادر شدن برام شده رویا وافسانه

عزیزم افسانه و رویای شما هم به یه حقیقت شیرین  تبدیل میشه به امید خدا

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344