2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل به خدا عزیزم اصلا شک نکن اینجا پارسال یکی از دوستان هفته 11 بود و خون ریزی و دفع لخته داشت، به ...

سلام زینبی جون

ممنون بخاطر دلداریای دیروزت

امروز رفتم سونو الحمدلله ساک حاملگی دیده شد

ان شاالله هر کی میخواد و منتظره زودتر خدا بهش عنایت کنه

خونریزی که از پریودی بیشتر . روان زیاد  گفتم تموم شد دیگه . ۳ بار کلا بخاطر خونریزی رفتم بیمارس ...

واقعا اعصاب خورد کنه لک و خونریزی

اونم برا ما که به سختی و با زحمت باردار شدیم

ان شاالله خدا هر کی بارداره براش نگه داره

هر کی منتظره زودتر دامنش سبز بشه

آره واقعا نمیگذره. بعدش میریم ت  استرس اکوی قلب و سونوی آنومالی و ... یه چیز جالب.‌من فکر میکر ...

ولی به من گفتن میفرستیم . اصلا تو ایران انجام نمیشه . معلوم نیست چی به چیه  . شما واوسن آنفولانزا زدی ؟

من برای انتقالم فقط دکتر گفت آسپرین و فولیک اسید و پریناتال بخورم، اما برای پانکچرم خیلی ویتامین خور ...

نمیدونم چرا به ما استرادیول میدن خیلی عوارض بدی داره احتمال سرطان رحم تخمدان تازه توبارداری هم بدتر احتمال نقص توجنین

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
خودت بهش گفتی خراش بده یا خود دکتر گفت ؟ 

من یکبار حدود دوسال پیش که خواستم اقدام به بچه دار شدن کنم طبیعی باردار شدم ولی خوب نموند و کورتاژ کردم بعد به دکترم گفتم ایا نیازه که من الان خراش بدم که گفت چون کورتاژ داشتی بکنیم خوبه ولی فکر کنم اصولا انتقال اولو دکترا خراش نمیدن

در اندک من تویی فراوان یارب..
ولی به من گفتن میفرستیم . اصلا تو ایران انجام نمیشه . معلوم نیست چی به چیه  . شما واوسن آنفولان ...

نمیدونم والا. من آزمایشگاه دنا رفتم پرسیدم اینجوری گفت. نه عزیزم کلی گشتم پیدا نکردم! از اونورم دکترم میگه حتما بزن. این تحریما چه بلایی سرمون آورده ها. شما زدی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نمیدونم چرا به ما استرادیول میدن خیلی عوارض بدی داره احتمال سرطان رحم تخمدان تازه توبارداری هم بدتر ...

نه چون فرش بود استرادیول نداد

اما برای انتقال فریز هم استرادیول میدن تزریقی، هم پروژسترون تزریقی

الانم من پروژسترون دارم، چون پرسیدی ویتامین چی داری نگفتم پروژسترون رو

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه چون فرش بود استرادیول نداد اما برای انتقال فریز هم استرادیول میدن تزریقی، هم پروژسترون تزریقی ا ...

مامان سوفی 

شما لاغرین یا چاق 

میخام بدونم انتقال جنین ب لاغر یا چاق بودنم مربوطه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
همچنین عزیزم😍

من چهارشنبه نوبت داشتم دکتر نصر واسه یکاری قرار بود برم در مورد انتقال الان دیدم نوبتمو زدن واسه ۲۳ آذر وقتو جابه جا کردن  اعصابم خورده یعنی تا اون موقع نباید برم اگه بخوام انتقال بدم چی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ببخشید عزیزم من جوابتو میدم. من زایمان اولم نزدیک ٣۴ سالگیم بود. بعد از زایمان که برای چکاپ رفتم دک ...

خیلی ممنونم عزیزم از پاسختون،  خداروشکر دومی رو طبیعی باردار شدید یه جورایی از جوابتون امیدوار و خوشحال شدم، منم الان ۳۴ ساله هستم تا چند سال همه دکترا به ما میگفتن هیچ مشکلی ندارید طبیعی باردار میشید که فقط عمرمونو هدر دادن و نشد، خدا نی نی هاتونو براتون حفظ کنه