2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من دکتر بهم استعلاجی داد چون لک بینی داشتم. یک ماه استعلاجی داد تو گواهی پزشکی هم نوشته بود به علت ت ...

موضوع اینه که رفت و آمد به بیمه زیاده مثلا ییمه من که دقیقا مرکز شهره واقعا برام سخته بخوام نامه رو ببرم اونجا و کسیم ندارم که ببره و اینکه یه روز هم برم کمیسیون الانشم به سختی مسیر ادارمو میرم چه برسه به شلوغی و پیاده روی برای مسیر بیمه،  دکتر منم برای استعلاجی سه روز در ماه تهدید به سقط و زایمان زودرس مینویسه،  البته من کلا قضیه ای وی اف سکرت نگه داشتم نمیخوام اداره بفهمن،،، راستی شما که رفتید بیمه خبر دارید این مطلبی که تو سایت ها هست که میشه هفت روز مرخصی تو سال گرفت ولی بیشتر از ۱۵ روز نشه در این صورت نمیخواد رفت کمیسیون بلکه خود بیمه تایید میکنه؟؟؟  

اومدم عزیزم

فدات

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما بخشنامه داخلی داشتیم برای افراد با بیماری خاص و باردارا،  درواقع فقط اسمشون به عنوان دورکاری ...

خدا رو شکر دیگه به زایمان نزدیکین😍😍😍😍 دیگه برا مرخصی زایمان که نمیتونن اذیت کنن و بگن مرخصی نمیدیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خدا رو شکر دیگه به زایمان نزدیکین😍😍😍😍 دیگه برا مرخصی زایمان که نمیتونن اذیت کنن و بگن مرخصی نمید ...

اره خداروشکر، سازمان تو این دوره کرونا اصلا باهام راه نیومدن مخصوصا که کلی از همکارامونم مبتلا شدن ولی خدا واقعا بچمو حفظ کرد وگرنه انتظاری از خلق خدا نمیشه داشت،،،  مرخصی بعدشم که نه ماه هست حالا ببینم سر نامه زدن به بیمه و حقوق گرفتن کارشونو درست انجام میدن یا بازم خودم باید حرص جوش اون قضیه رو بخورم،  الان همکارای ما بعد نه ماه مرخصی زایمان بازم تا یکسالگی بچه از مرخصی استحقاقی ذخیره استفاده میکنن ولی تو قسمت ما بعید میدونم بزارن یه روز هم بیشتر از نه ماه نیام اداره با اینکه کلی مرخصی طلبکارم،،،  راستی مرخصی زایمان شما هم نه ماه هست؟؟

اره خداروشکر، سازمان تو این دوره کرونا اصلا باهام راه نیومدن مخصوصا که کلی از همکارامونم مبتلا شدن و ...

راستش نمیدونم ولی فکر کنم برا ما هم همون نه ماه باشه. من میخوام تا یکسال بعدش هم اگه شرایط مالی خوب بود مرخصی بدون حقوق بگیرم تا دو سالگی نی نی.

فعلا که اول راهم . تو رو خدا با نی نی تو دلیت برام دعا کن قلبشم ببینم و همه چی تا آخر خوب برام پیش بره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من نگفتم چون محیط کارم یه چیزی از زندگی شخصی آدم بفهمن دیگه کل اداره فهمیدن،،،  یکی از خانمهای ...

بیمارستان ما چند نفر از همکارام کرونا گرفتن.تو بخشها مریضهای کرونایی بستری میشن.خوشبختانه مسوولین ما نمیگن حتما بیا.ولی میگن استعلاجی بیار.وقتی استعلاجی تایید نشه چی؟یه خانمی تو کمسیون پزشکی گفت حتی شاید این مرخصی ها از مرخصی بعد زایمانت کم بشه.خب این حرف یعنی چی؟اصلا با آدم همکاری نمیکنن.البته من یا استعلاجی میگیرم یا استحقاقی.تلاشم رو میکنم که نرم.تا ببینم چی میشه.

خدایا شکرت  
سلام زینبی،  به سوال چند وقت بعد زایمان میتونیم برای بچه دوم اقدام کنیم؟  منظورم برای شرای ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ کجا سنی ازت گذشته دختر گل!! 

اما استاندارد اینه 2 سال شیردهی و یک سال هم بعدش که ریکاور بشه بدن، حدودا سه سال بعد 

زودتر باشه بدن خیلی خیلی باید قدی باشه و تحت نظر متخصص زنان و دکتر تغذیه

خانوما خواهش میکنم کمکم کنین دارم استرادیول مصرف میکنم سه شنبه هفته اینده انشالله انتقال دارم دیشب ب ...

عزیزم اون بحث که مهم نیست 😉 😉 😉 

اما ترشحات رو باید سونو بشی اگر ریزش دیواره رحم هست بهتره سیکل بعدی باشه انتقال، اگر هم نبود مهم نیست 

ان شاالله مامان میشی 😍 😍 😍 😍 

دلارام جان خودت خوبی‌؟ بهتری؟ 

زینب جون اگر قراره باشه که سیکل پانکچرمون بلند باشه ،تا روز چند پری فرصت داریم برای سونو که بخواد ال دی رو شروع کنه ؟،آخه من پریودیم منظم نیست ،به محض اینکه شدم باید آماده بشم برای رفتن به تهران ،میترسم به موقع نرسم از طرفی باید قبلش پرونده ایمونولوژیم تکمیل شده باشه و گرنه سیکل رو برام شروع نمیکنن ،عزیزم شما میدونی دکتر ایمنولوژی هر روز هستن یا نه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...