2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
راستش نمیدونم ولی فکر کنم برا ما هم همون نه ماه باشه. من میخوام تا یکسال بعدش هم اگه شرایط مالی خوب ...

حتما عزیزم دعاگو هستم، ان شالله تمام دوران بارداریتو به راحتی و سلامتی پشت سر بزاری و نی نی تو بغل بگیری عزیزم

دلارام جان خودت خوبی‌؟ بهتری؟ 

سلام عزیزم ممنون خدا رو شکر میگذره. فقط دارم روزا رو میشمارم تا دو هفته دیگه برم سونو.زینبی جان اون موقع قلب رو هم میبینم؟ 

امروز که رفته بودم دکتر  برا مرخصی بهم میگه معلوم نیست این برات بمونه مرخصی برا چیته؟😐😐😐 اون لحظه دلم میخواست سرشو بکنم از بس از این حرفش حرصم گرفت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیمارستان ما چند نفر از همکارام کرونا گرفتن.تو بخشها مریضهای کرونایی بستری میشن.خوشبختانه مسوولین ما ...

خب نمیتونن با استعلاجی مخالفت کنن فقط اینکه تو قضیه مرخصی استعلاجی آدم با بیمه طرف میشه که اونم گاهی گیردار داره،،،  منم از امور اداری سازمانمون پرسیدم میگفت استعلاجی بیشتر از سه روز در ماه میفرستیم بیمه ولی اگه به هر دلیلی تایید نشه از مرخصی بعد زایمانت کم میشه،،،  شما تمام سعیتونو انجام بدید آن شالله که به هر صورتی بتونید خونه بمونید فقط اینکه یکی اول بارداری مهمه چون آدم نگرانه جای جنین محکم بشه یکی هم ماههای آخر واقعا کار کردن و رفت آمد سخته، سعی کنید مرخصیهاتونو تو این زمانها خرج کنید،،،  یه چیز دیگه اینکه عزیزم خودتون بهتر از من میدونید ولی محض یادآوری اینکه اول و آخر  حافظ بچه هامون خداست

سلام عزیزم خوبی‌؟ کجا سنی ازت گذشته دختر گل!!  اما استاندارد اینه 2 سال شیردهی و یک سال هم بعد ...

خوبم مرسی عزیزم،،  میدونم عزیزم بدن باید ریکاوری بشه و میگن سه سال ولی این برای افرادی هست که سن پایین تر هستن و از همه مهمتر مشکل بارداری ندارن و اراده میکنن بعد از چند ماه باردار میشن،، من که دیگه پشت دستمو داغ کردم که جلوگیری کنم،  دوسال اول قرص خوردم به خیال اینکه راحت باردار میشم بعدش چند سال دنبال دوا و درمان ولی دیگه واقعا اگه دومی بخوام نمیخوام فاصله بیفته و کیفیت تخمک و...  پایین تر بیاد، همینطوریشم با این همه داروهای مختلف که تو این چند سال استفاده کردیم بدنمون داغون شده دیگه تحمل شروع دوباره نیست،، 

راستی زینبی یه سوال دیگه حتما باید سر تایم یکسال برای تمدید قرارداد جنین فریز مراجعه بشه؟  اگه مراجعه نشه دور میریزن؟

@bopo    

عزیزم سلام خوبی؟ نی نی خوبه؟ یه سوال اگه امکانش هست ممنون میشم جواب بدی. آزمایش غربالگریت، زیر نمودار همونی که زده DS ، یک به چند بود مال شما که رفتی سلفری؟ خودت خواستی بری یا دکترت نوشت؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام، خوبیم قربونت شما خوبی؟ گل دخترت گل پسرت خوبن؟ 😍😍😍 راستی رفتی آنومالی؟ من الان هفته ی 14 هس ...

قوربونت مام خوبیم 

اخههه والا زود گذشت برات نههه چتد وقت پیش بود انتقال داده بودی البته برای من شاید زود گذشته🙂🙂

اره رفتم ۲۱ هفتم تموم شده وارد ۲۲ هفته شدم دستم گذاشتم رو شکمم حرکتشو فهمیدم ایشالا زودی لگتاشو ببینی😍😍😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نگران نباش زنداداش منم ماه سوم سرکلاژ کرد. الان کوچولوهاش ۶ ماهشونه شیطون و تو دل برو

مرسی عزیزپ خداکنه منم بتونم 😪

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من دو هفته دیگه سونو دارم برای طول سرویکس . منم یکم ترسیدم ولی سرچ که کردم دیدم نه تنها بد نیست بلکه ...

خودم قصدم بود صد درصد انجام بوم الان که طول سرویکسمو گفت هنگ کردم خیلی نگران شدم .خیلی پایینه انگار

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم نترس گلی من و دوستم پارسال سرکلاژ شدیم من 28 بودم، دوستم 21  خدا رو شکر تا آخرش رف ...

زینب جون آخه تو هفته سیزده گفت سرویکسم ۲۷ هست .دوقلو هم هستم خیلی میترسم نگرانیم بیشتر شده چون واسه دوقلو پرخطره این سرویکس ...

عزیزم خدا گل پسرو براتون حفڟ کنه ماشالله بهش ..

منم کلکسیون درد شدم 😂

میگم برای منو چرا اصلا اسمی از سرویکس نیاوردن یعنی تا حالا اندازشو نگرفتن هیچی😕 تو ان تی اندازشو به ...

نه انتی اسمشم نیاورد ولی چون خودم از اول قصدشو داشتم .رفتم پیش دکترم گفتم چک کنه .با سونو داخلی چک کرد .سریع ترین زمان ممکن هم بهم نوبت عمل داد 

سلام زینبی،  به سوال چند وقت بعد زایمان میتونیم برای بچه دوم اقدام کنیم؟  منظورم برای شرای ...

ببخشید عزیزم من جوابتو میدم.

من زایمان اولم نزدیک ٣۴ سالگیم بود. بعد از زایمان که برای چکاپ رفتم دکترم گفت چون ذخیره ات رو به کاهشه بعد از شش ماه برای فریز جنین و بعد از یک سال برای انتقال اقدام‌ کن. من بعد از شش ماه بصورت طبیعی و البته ناخواسته باردار شدم و خیلی نگران بحث ریکاوری بدن بودم که دکترم گفت درسته ما در حالت عادی سه سال فاصله و در حالت های خاص مثل شما یک سال رو پیشنهاد میکنیم اما اگر بارداری سریعتر هم اتفاق بیفته شرایط رو جوری پیش می‌بریم که کمترین آسیب به مادر و جنین وارد بشه و جای نگرانی نیست.

سلام دوستان خوبین؟

میگم چند وقت بعد انتقال منفی میشه دوباره انتقال داد؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍