2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
به شما یه امپول عضلانی هم دادن؟ که بگن نصفشو بزنید؟ اسمشو یادم نی تو مایه های دکاپپو یه همچین اسمی م ...

به من تو سیکل پانکچر داده بودن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من از اول گفتم که آی وی اف کردم.البته دو تا از همکارای من که طبیعی باردار شدن فروردین و اردیبهشت رفت ...

اره دیگه محل کارها هم به مصلحت خودشون عمل میکنن،  داخل بخشنامه ما صراحتا در مورد دورکاری نوشته بود ولی خب درواقع سوری بود چون خیلی از کارها رو نمیشه دورکاری انجام داد ولی یه فرجه ای شد که افراد مشکل دار بتونن خونه بمونن ولی چون کار قسمت ما خیلی زیاده و همینطوری هم کمبود نیرو داریم مدیر ما موافقت نکرد اسم منو جزو اون افراد رد کنه ولی درمورد مرخصی استعلاجی بیشتر از سه روز در ماه دیگه دست مدیر بسته هست در عوض آدم گرفتار بیمه و کمیسیون میشه اونا هم سخت گیر هستن درواقع بیشتر به نفع بیمه کار میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه محل کارها هم به مصلحت خودشون عمل میکنن،  داخل بخشنامه ما صراحتا در مورد دورکاری نوشته ...

کاش برا ما که اینقد تلاش کردیم تا به نتیجه رسیدیم یه کم راحت تر میگرفتن.البته شما میگی که نگفتی.ولی منکه گفتم.هیچ فرقی نکرد.همچنان باید استرس بکشم.

خدایا شکرت  
تست کرونا هم داده بودید؟ خدارو شکر انجام دادن

همون سی آر پی.تست حلق نخواستن.من آزمایشامو به یه متخصص بخش آی سی یو هم نشون دادم.چون خیلی ترسیده بودم.گفت اصلا آزمایشاتت مشکوک به کرونا نیست.حتی با وجود سی آر پی بالا.

خدایا شکرت  
اره دیگه محل کارها هم به مصلحت خودشون عمل میکنن،  داخل بخشنامه ما صراحتا در مورد دورکاری نوشته ...

دور کاری که هیچ جا انجام نمیشه حتی همین آموزش و پرورش پیش ما چیزی به اسم دورکاری ندارن. میگن معلم بخواد تو شاد هم درس بده باید بره مدرسه تو کلاس خاله بشینه درس بده همینقد مسخره😐😐 میگن تو رسانه ها میگن ادارات موظف شدن دور کاری رو برا زنان باردار و مشکل دار ها رعایت کنن اما در عمل هیچ بخشنامه ای برا ما نیومده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

من دکتر بهم استعلاجی داد چون لک بینی داشتم. یک ماه استعلاجی داد تو گواهی پزشکی هم نوشته بود به علت تهدید بالای سقط. من رفتم بیمه دنبال کاراش مدارک ای وی اف هم بردم و خیلی راحت با یه ماه استعلاجیم بیمه موافقت کرد. اول ابان تموم میشه بیمم. امروز میخوام برم دکتر دوباره برا یه ماه استعلاجی بگیرم بعد هم به شرکت بگم یا با دورکاریم موافقت میکنید یا دوباره یه ماه استعلاجی میگیرم. ما چون ivf  کردیم بیمه برا استعلاجی اذیتمون نمیکنه.

تو تاپیک کیا ارزو دارن مامان شن....چن روز پیش اومدی....یادته؟الان از اونجا اسمتو صدا کردم☺

اکی گرفتم

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
کاش برا ما که اینقد تلاش کردیم تا به نتیجه رسیدیم یه کم راحت تر میگرفتن.البته شما میگی که نگفتی.ولی ...

من نگفتم چون محیط کارم یه چیزی از زندگی شخصی آدم بفهمن دیگه کل اداره فهمیدن،،،  یکی از خانمهای داخل اتاقمون چند ماه پیش کرونا مثبت شد یکی دیگه هم بچش مثبت شده بود فکر کنید تو اون شرایط هم مدیر ما نزاشت از بخشنامه استفاده کنم با اینکه بهرحال چه طبیعی چه ای وی اف باردار بودم ولی مدیرمون میگفت کمبود نیرو هست حتی با اصرار من کار به تهدید کردنش رسید،  با اینحال خیلی قسمتهای دیگه ادارمون خود مدیر به باردارا گفته بود اسمشونو رد میکنن دورکاری و نیان حتی بعضی از خانمهای قسمت های دیگه که بچه زیر دوسال هم داشتن دیگه نمیان، بنظرم شانس کاری آدمه که کجا کار کنه مثلا خیر سرم قسمت ما کارش مهمه پس من و بچم باید در خدمتشون باشیم تحت هر شرایطی،،،،،،  ان شالله شما سعیتون نتیجه بده و بمونید خونه چون کار تو بیمارستان هم حساسه،

زینبی جون من تا الان تو بهداشت محل زندگیمون پرونده درست نکردم برای بارداری دور وریام فکر میکنن طبیعی ...

نه عزیزم نیاز نیست ،دکترم گفت اصلا نیاز نیست کسی بدونه ،من تو غربالگری و ازمایشهامم اصلا نگفتم آی وی اف انجام دادم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نه گلم اصلا لازم نیست بگی فقزبه متخصص زنانت باید بگی و موقع زایمان  و موقع زایمان هم بگو جایی ...

موقع زایمان باید بگیم؟😥 آخه من‌خانوادم نمیدونن ،خواهرم همرامه😐

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دور کاری که هیچ جا انجام نمیشه حتی همین آموزش و پرورش پیش ما چیزی به اسم دورکاری ندارن. میگن معلم بخ ...

ما بخشنامه داخلی داشتیم برای افراد با بیماری خاص و باردارا،  درواقع فقط اسمشون به عنوان دورکاری رد میشد و سوری بود ولی من که کارم جوری بود که واقعاً میتونستم دورکاری انجام بدم بسته به نظر مدیر اسممو رد نکردن چه سوری چه واقعی وگرنه چندین نفر تو اداره ما دیگه نمیان و همشونم بخاطر همکاری مدیرانشونه،،، ما که از روز اول که تلویزیون اعلام کرد یک سوم کارکنان ادارات دورکاری انجام بدن مدیرمون اومد گفت بعلت کار زیاد و کمبود نیرو این قضیه تو قسمت ما کلا کنسله،،  حتی مرخصی استحقاقی قانونی خودمونم بسختی موافقت میکنن،  الان که من ماه آخر هستم دیگه یکم نرم شدن و گاهی مرخصی استحقاقی میزنم موافقت میکنن،،  

اکی گرفتم

بیا اونور بچه ها منتظرن☺صبح یه مامان دیگه هم داشتیم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بیا اونور بچه ها منتظرن☺صبح یه مامان دیگه هم داشتیم

اومدم عزیزم

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
این آزمایش رو چندم پریودی انجام دادید ؟ احتمال اینکه این آزمایشتون درست باشه هست به خاطر اینکه تعدا ...

برا من نیست عزیزم برا دوستمه ک دو سال پیش ۸/. بوده الان شده ۲ هیچ کاری هم نکرده دارو هم نخورده میخوام ببینم میشه همچین چیزی یا درسته؟ چون دو تا ازمایشگاه مختلف داده