2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیییزم. خوشا به سعادتت مبااارکت باشه😚 دعا کن زودتر جواب منم بدن و مثبت بشه. دق کردم

میگه ۳ به بعد میاد😑

عجب اشتباهی کردم رفتم ابن سینا.

دفعه قبل بیماریتان خاتم آزمایش دادم یکساعته جواب رو سایت بود

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
میگه ۳ به بعد میاد😑 عجب اشتباهی کردم رفتم ابن سینا. دفعه قبل بیماریتان خاتم آزمایش دادم یکساعته ج ...

بچه ها به نظرتون با این شرایط الان قرصهام رو بخورم و شیاف رو بذارم یا منتظر بشم اگر جواب اومد و مثبت شد استفاده کنم؟

میگه ۳ به بعد میاد😑 عجب اشتباهی کردم رفتم ابن سینا. دفعه قبل بیماریتان خاتم آزمایش دادم یکساعته ج ...

اگه درخواست آزمایش اورژانسی میکردی ابن سینا دو ساعته میداد

خدا خودش نظر کنه

من پارسال که ابن سینا میرفتم کل ازمایشات رو میگفتم اورژانسی بهم دو ساعته میداد

خدا خودش نظر کنه
عزیزم.. ای کاش اینجوری نمیشد غصه نخور اصلا، فقط شروع کن خیلی خوبه ک محکمی انشالله ب زودی قشنگتری ...

ممنونم گلم مجبورم محکم باشم مامانم پیشمه خیلی ناراحته.منم واسه اینکه اون ناراحت نشه الکی خودمو نگه میدارم وگرنه درونم داغونه.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ساراجان خیییلی ناراحت شدم برات😔 ان شاالله دفعه بعد بیای بگی طبیعی باردار شدی

ممنونم عزیزم ولی خب مشکل ما جوریه که طبیعی اصلا امکانش نیست.

ان شاالله دامن همه منتظرا سبز شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم گلم مجبورم محکم باشم مامانم پیشمه خیلی ناراحته.منم واسه اینکه اون ناراحت نشه الکی خودمو نگه م ...

غصه نخور ساراجان

شما اول راهی. وقت زیاد داری. من خودم الان ۳-۴ ساله با این منفیها داغونم. تازه من خانواده هامونم نمیدونن هر بار باید یه جوری بپیچونمشون😔

سارا جون متاسفم عزیز‌م خیلی ناراحت شدم  انشاالله خدا بهت طبیعی نی نی بده زود زود  غصه نخ ...

ممنونم عزیزم ولی نمی تونم غصه نخورم خیلی ناراحتم خیلییی

برام دعا کن

از تلاش دست برندار خیلیا با داروهای ivf رحمشون فعال میشه و خودشون باردار میشن پریود شدی و تموم شد حت ...

ممنونم عزیزم ولی من شوهرم لوله انتقال اسپرم نداره یعنی تولید میشه ولی خارج نمیشه احتمال طبیعی از لحاظ پزشکی صفره.

برام دعا کن آروم شم