2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
بچه ها کمککککککک  😭😭 من ۷ روز ک از جواب مثبتم میگذره الان رفتم دسشویی لکه های قهو های اومد دس ...

عزیزم اصلا نگران نباش طبیعیه برای همه ما پیش میاد من خودم خونریزی کردم شدید خداروشکر الانم همه چی خوبه برای من شیاف رو دوبرابر کرد یکی صبح یکی شب بعد که قطع نشد آمپول پروژسترون روزی ۱ دونه زدم قطع شد. البته این تجویز دکتر من بود از دکتر خودت هم سوال کن حتما. اگر هم انوکسا و آسپرین هم داری فعلا قطع کن تا لکه بینیت تموم بشه بعد دوباره استفاده کن. هیچ چیز مهمی نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم....حتما حکمتی داره گلم...ان شاالله هر چی خیر و صلاحت باشه همون یش بیاد...درسته خیلی سخته ...

الهی آمین عزیزم

راضیم به رضای خدا 

الهی خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم خیلی سخته اما چاره ای نیست محکم و پر انرژی ایشالا برا دفعه بعدی 😘😍

ان شاالله خیلی ناراحتم ولی خب کاری از دستم بر نمیاد راضیم به رضای خدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان من جواب آزمایشمو گرفتم منفی بود از همتون ممنونم که تو این مدت کمکم کردید و بهم روحیه دادید و ...

عزیزم ایشالا خدا زودی معجزشو نشونت میده شک نکن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم اصلا ناراحت نباش خدا بزرگه همه چیز عالی پیش میره اگر تونستی سوپ درست کن بذار توی کلمن با یخ ...

فکرشو بکن ارولوژ مرکز اصفهان بهمون گفت وقتی تعداد اسپرم کمه نباید تسه بشه اسیب میزنه و باعث میشه دیگه همین تعداد کم هم نیاد و تسه ماله آزواسپرماس و بیضه رو باز کنن اصلا اسپرمی داخلش نیست چون همه ی اسپرم راحت تخلیه میشه!!! بعداینجا میبینم خیلی ها ک تعداداسپرمشون نرماله تسه میشن.

آره خودمم میگم ی بار نمونه و یه بار تسه، دوباره کاری میشه بهتره از اول تسه کنن.. حالا اگه ارولوژ رویان موافقت کنه میگم دستورشو تغییر بده. 

الهی شما هم اینبار مثبت بشی خوشالمون کنی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم انشاالله سری بعد باخبر خوب بیای منم وقتی دوماه پیش جوابم منفی شد داغون شدم درکت میکنم جمعه م ...

الهی همه منتظرا دامنشون سبز شه خیلی ناراحتم بغض داره خفم میکنه ولی مامانم بیچاره اینجاست خیلی ناراحته جلو اون خودمو نگه داشتم میگم اصلا دفعه اول مثبت نمیشه اون ناراحت نشه

راضیم به رضای خدا😭😭

خیلی متاسفم عزیزم...حتما زود شروع کن دوباره و نا امید نشو عزیزم❤

هرچی خدا بخواد گلم.

ان شاالله نی نی شما صحیح و سالم بیاد بغلت

هرچی خدا بخواد گلم. ان شاالله نی نی شما صحیح و سالم بیاد بغلت

از تلاش دست برندار خیلیا با داروهای ivf رحمشون فعال میشه و خودشون باردار میشن پریود شدی و تموم شد حتما اقداماتت رو شروع کن

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
الهی همه منتظرا دامنشون سبز شه خیلی ناراحتم بغض داره خفم میکنه ولی مامانم بیچاره اینجاست خیلی ناراحت ...

منم با توجه به بی بی چک روز هشتمم احتمالا منفی میشم ساراجان

ولی حست رو میفهمم

من بعد iui منفیم یک روز کامل گریه کردم. از شوهرم خیییلی ناراحت بودم و حس میکردم اون بیچاره باعث این همه غم منه😔

ولی واقعیت حکمت خداست. چند روزه دارم رو خودم کار میکنم اگر منفی شد مثل آدم قبول کنم🤕

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بله برا پانکچر به صورت معمولی نمونه تازه دوسری هم مجبورشد بده چون تخمکام زیاد بود درمان برا جهش خیل ...

عزیزم داروی گیاهی چی استفاده کردین برای جهش؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اگه‌واقعااززنبورگرفته‌باشنش خراب‌نمیشه

ممنونم ..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بله‌عزیزم متاسفانه‌منفی‌شدم انشالله‌خدابخاد‌وهمه‌چی‌خوب‌باشه‌ ماه‌بعدانتقال‌دارم

انشااله همه جی خوب پیش میره گلم....چند تا جنین داری؟