2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
از شب قبلش هم دو وعده غذا درست کن حتما من سوپ درست کردم که سبک باشه برای بعد از عمل و کباب تابه ای ...

شما ایران نیستید فککردم همینجا هستید

ایشالا که اینجا هم زود مرخص کنن 😕 چه فکر خوبی اره منم پس غذا درست کنم حتما 

حالا فردا باید برا ازمایش برم پس بپرسم که کی مرخص میکنن. اخه ما هم به هیچکس نگفتیم فقط خودمو همسرم میدونیم بخواد بگه کسی بیاد میخوام به خواهرم بگم 

عزیزم شما چند سالتونه ؟ چه جوری فهمیدن تخمکاتون مشکل داره منم جنینهام مشکل کرونوزومی دارن

سلام عزیزم چرا انقدر دیر دیر سر میزنی اتفاقا امروز تو فکرت بودم بلدم نیستم صدات کنم چه کارا میکنی سیکلتو شروع نکردی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلم مراکز ناباروری دقیق هست مثل آزمایش اسپرم  اگر میخوای ببینی کدوم درست هست باید با سونو ...

زینبی جون ببخشید خیلی سوآلم میپرسم ما تو یه مجلسی بودیم یهو بحث ای وی اف شد منم خودمو به کوچه ی علی چپ زدم انگار نه انگار میگفتن احتمال سرطان زیادو الکی به خاطره بچه ریسک سرطانو بخری خواستم بدونم این درسته یا نه کمی نگران شدم

ببین گلم مراکز ناباروری دقیق هست مثل آزمایش اسپرم  اگر میخوای ببینی کدوم درست هست باید با سونو ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘

مگه با سونو روز دوم پریود ذخیره تخمدان معلوم میشه ؟ 

من یه بار تو رویان سونو شدم تو پریود ولی هیچی نگفت

سلام عزیزم چرا انقدر دیر دیر سر میزنی اتفاقا امروز تو فکرت بودم بلدم نیستم صدات کنم چه کارا میکنی سی ...

سلام مهربونم خیلی خوشحالم که تو فکرم بودی راستش میخام برم مرکز ما پیش نصر اما دکتر نصر دیگه نیست یکبار با کوهسار نبوی ویزیت شدم یکبار هم با دکتر لاهوتی

بدون سونو بهم آمپول ها رو داده برای پانکچر خیلی مردد شدم

سلام مهربونم خیلی خوشحالم که تو فکرم بودی راستش میخام برم مرکز ما پیش نصر اما دکتر نصر دیگه نیست یکب ...

انشالله به حق ۵ تن هر چه زودتر گل پسری رو بغل بگیری مرکز مام میگن خوبه امپول بهت چی دادن تقویتی هم میخوری نگفتن چرا انقدر جنین هات مشکل داشتن؟

زینبی جون ببخشید خیلی سوآلم میپرسم ما تو یه مجلسی بودیم یهو بحث ای وی اف شد منم خودمو به کوچه ی علی ...

منم دقیقا یه هفتس اینو فهمیدم البته یکی تو همین نینی سایت گفت استرس گرفتم! به نظرم نمیاد واقعی باشه چون توی میکرو اتفاقا بهترین اسپرم و تخمک و جدا میکنن!!

انشالله به حق ۵ تن هر چه زودتر گل پسری رو بغل بگیری مرکز مام میگن خوبه امپول بهت چی دادن تقویتی هم م ...

آمپول که سینال داد بهم تقویتی اوابوست و کیوتن

میگه بخاطر سنمه گفت اهدایی بگیر اما همسرم قبول نمیکنه

آمپول که سینال داد بهم تقویتی اوابوست و کیوتن میگه بخاطر سنمه گفت اهدایی بگیر اما همسرم قبول نمیکنه

اوابوستو من هرچی گشتم پیدا نکردم به جاش فرتیل اید گرفتم حالا نمیدونم اینم مثله اون خوبه یا نه

به ۱۹۰ زنگ بزنید بهتون میگن کجا نزدیکتون داره

فکر میکردم فقط مختصه شکایت از مراکز بهداشت و درمانه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻