2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
دوستان من جواب آزمایشمو گرفتم منفی بود از همتون ممنونم که تو این مدت کمکم کردید و بهم روحیه دادید و ...

عزیز دلم متاسفم قسمت و حکمت خدا شاید بر این بوده 😔

من خودم بار هشتم مثبت شدم و کاملا درکت می کنم من هیچ وقت ناامید نشدم هر بار محکمتر بلند شدم و درمانمو شروع کردم. برای همین از تجربه خودم بهت میگم که برای رسیدن به هدفت باید قوی و محکم باشی این راه سختیهای زیادی داره اما آخرش برای همه شیرینه. امیدوارم که به زودی زود به اونچه که می خوای برسی فقط قوی باش 🙏🏼🥰

انشاا... سری بعد بیاییی خوش خبری بدی عزیزم توکلت فقط به خدا 

ان شاالله عزیزم ممنون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان
میشه لطفا من و راهنمایی کنین
انشالله 3شنبه هفته آینده انتقال دارم، کارمندم هستم
بنظرتون تا چند روز بعدش استراحت لازم داره؟
این بار دوم انتقالمه
دفعه اول فقط سه روز استراحت کردم که منفی شد  

الهی همه منتظرا دامنشون سبز شه خیلی ناراحتم بغض داره خفم میکنه ولی مامانم بیچاره اینجاست خیلی ناراحت ...

عزیز دلم کاملا حست رو درک میکنم.خودم دوبار این حس رو تجربه کردم و میدونی برا من حتی بدتر هم بود.چون دقیقا هر دوباری که منفی شدم خبر بارداری ناخواسته یکی از عزیزانم رو شنیدم.نه اینکه ناراحت بشم از بارداریشون ولی بعدش حالم خیلی بد میشد و از خدا خیلی شاکی میشدم که چرا به بعضی ها که نمیخوان نی نی میدی ولی به من که آرزوش رو دارم نمیدی .اینهمه هم دارم براش تلاش میکنم و سختی میکشم .دفعه دوم که تا پای مرگ رفتم و برگشتم بخاطر حساسیتم به ال دی و سینافکت. ولی همه ی این روزا میگذره و من مطمئنم خیلی زود نوبت روزای خوش شما هم میرسه. میدونم خیلی سخته اما گریه هاتو که کردی دوباره با قدرت ادامه بده مامان شدنت خیلی نزدیک تر از اون چیزیه که فکر میکنی. این ناراحت بودن طبیعیه تا یه مدتی.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

من انتقال جنینم دومرحله ای بود پنج شنبه  که میشد روز ۱۴ انتقال جنین دوروزه ام و روز ۱۱ انتقال جتین ۵ روزه ام بتام ۶۱۱ بود .امروز روز ۱۴ انتقال حنین ۵ روزه بودم و روز ۱۷ انتقال دوروزه بتام شده ۱۷۵۷ بنظرتون رشدش خوب بوده؟

@زینبی_بابا    

الهی همه منتظرا دامنشون سبز شه خیلی ناراحتم بغض داره خفم میکنه ولی مامانم بیچاره اینجاست خیلی ناراحت ...

ايشالله كه به زودي دلت شاد ميشه

دست از تلاش برندار

جواب تلاش و صبوري هات رو به زودي حتما ميگيري

از باردار های گروه کسی معلم هست؟ 

مامان سبحان هنوز گروه میاد؟ من نیاز به مشاوره یه همکار دارم برا این روزا؟ میخوام ببینم ما مبخاطر شرایطمون میتونیم الان مرخصی بگیریم؟ میدونم آموزش مجازی شده و کارمون یکمی راحت تز شده حداقل لازم نیست بریم مدرسه ولی اینجا هنوز آموزش حضوری هست و تو مجازی هم باید فعال باشیم .منم کلا استرسی هستم آیا راهی داره که کلا مرخصی استعلاجی بگیرم؟ کسی اطلاعی در این باره داره؟ یا اگه مامان سبحان رو میشناسین میشه برام منشنش کنین ؟ 

@زینبی_بابا