2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
نگفتن داروها آسیبی میزنه پشت هم باشه؟

داروها کلا خوب نیستن برای بدن، هرچی کمتر انجام بدیم برای سلامتیمون بهتره ولی ما که چاره ای نداریم

داروها کلا ضرر دارن، ربطی به پشت سر هم بودن نداره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه زیاد. عزیزم😔

سلام ..عزیزم فردا حتما بیا بهمون خبر بده ازمایش دادی تو فکرتونم ازمایش اصلی من دوشنبه هست ...

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خواهش میکنم عزیزم من ۴۱ سالمه و یکبار هم توی ۳۶ سالگی طبیعی باردار شدم که متاسفانه سقط شد

ممنون عزيزم از راهنماييت

منم منتظرم دكتر نظرش رو بگه.توي تخمك هام اينكلوژن بادي بوده كه در نتيجه جنين هام مشكل كروموزومي داشتن.دوست دارم زود تر تكليفم معلوم بشه.من فكر ميكنم تو سن ماها تخمك يه مشكلي داره كه چه طبيعي و چه با ميكرو جواب نمي گيريم و گرنه اين همه آدم به راحتي باردار ميشن

ايشالله خدا ني ني هات رو برات حفظ كنه

الهی آمین

سلام عزیزم حتما فردا بهمون خبر بده ازمایش دادی ...به فکرتم عزیزم ...راستی دیگه بی بی نزدی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ممنون عزيزم از راهنماييت منم منتظرم دكتر نظرش رو بگه.توي تخمك هام اينكلوژن بادي بوده كه در نتي ...

خواهش میکنم عزیزم ایشالله که برات بهترینها پیش بیاد و به زودی زود مامان بشی 🥰🥰

فک نکنم فشارت افتاده باز زینبی جون بهتر می دونه الان بهتری؟

اره الان بهترم ولی بشدت حالم بد بود ترسیدم ی وقت از داروهام باشه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اتاق نمیگیرید تو ریکاوری هست بعدم میره خونه عمل همسر من دو ساعت بعد از من بود من رفتم خونه، بعد از ...

اهان ممنون عزیزم ❤️ چون میخواستم بگم کسی همراهمون باشه که با این تفاسیر نیازی نیست

من مرکز مشتاق دکتراحمدی وکلانتری میرم

من اصلا خوشم از مركز نمياد محيطش برام استرس اوره

احمدي كلانتر خودشون ويزيت ميكنن؟

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
سلام من هستم که فعلا فقط تشکیل پرونده دادم گفتن دوماه دیگه برم ولی کلانتری انتخاب میکنم

اگه خود كلانتر ويزيت كنه خوبه اما اينا بيشتر گروهي كار ميكنن

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
سلام گلم من اصفهانم پیش دکتر کلانتری ای وی اف کردم

جواب گرفتي؟ميشه بگي ميشه بگي مشكلت چي بود؟

من خيلي دوست دارم برم پيش خود كلانتر اما اونجا هر بار يكي ويزيت ميكنه

اهان ممنون عزیزم ❤️ چون میخواستم بگم کسی همراهمون باشه که با این تفاسیر نیازی نیست

منکه اینجا کسی رو ندارم از بی کسی غصه ام گرفته بود.

ترسیدیم اون لحظه اوبر یا تاکسی پیدا نشه یا لازم باشه کسی زیر بغلمونو بگیره بیاره تا ماشین( چون پرستارها نمیکنن این کار رو) 

یه خانمه هست میاد گاهی خونه تمیز میکنه به اون گفتم یه عملی دارم فلان روز ساعت ۱۰ بیا دنبال من، ساعت ۱۲ بیا دنبال شوهرم

ماسک هم داشته باش شاید لازم باشه بیای توی بیمارستان دستمونو بگیری ببری

دیگه اونهم خدا خیرش بده من رو آورد خونه برام از یخچال آب و آبمیوه آورد ازین تشک برقیا رو رفت از تو یکی از کمدها که بهش گفتم پیدا کرد گذاشت رو شکمم ، اصلا هم نپرسید عملتون چی بود و ...

بعد رفت دنبال شوهرم

بی کسی خیلی سخته ...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

از شب قبلش هم دو وعده غذا درست کن حتما

من سوپ درست کردم که سبک باشه برای بعد از عمل

و کباب تابه ای برای شبش که ساده باشه

یه سینی هم گذاشتم کنارمون توش مسکن و داروها ، شارژر، هدفون 😄 ... که نخواهیم دنبال چیزی بگردیم حتی لباس راحتی هامونم گذاشتم همونجا دم دست

شوهرم از فرداش میتونست دیگه یک کم کار کنه ولی خودم فرداش هم استراحت کردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️