2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام قربونت..روز ۱۳..۳تا جنین

عزیزم مرکز ارمغان چقد بعد از انتقال اجازه میدن دستشویی بریم؟ و اینکه لگن میارن یا خودمون بایستی بریم؟ شما خودت چقد بعدش مثانه تو خالی کردی‌؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها منم ی روزایی تاپیک شما رو هر روز نگا میکردم بعد ۵ سال دکتر رفتن و یبار iui ناموفق دیگ خسته شد ...

بسلامتی عزیزم‌مبارک باشه به امید خدا که نی نی صحیح و سالم بغل بگیری😍

بسلامتی عزیزم ،یه چند ماه پیش تو تاپیک یکی از بچه ها گفت داروخانه دکتر بختیاری داخل اصفهان داره ،میخ ...

چند روز پیش تماس گرفتم نداشتن. رویان هم نداشت.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ماهرخ جان جنینهات چند روزه بودن؟ روز چند رفتی آزمایش؟

بلاست بودن عزیزم ..زیاد از دستم رفت ولی ارزششو داشت ..روز سیزده یا چهارده رفتم ازمایش

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خانما من یه ساعت پیش پریود شدم امروز میشه روز اولم یا فردا؟

فردا روز اول

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم مرکز ارمغان چقد بعد از انتقال اجازه میدن دستشویی بریم؟ و اینکه لگن میارن یا خودمون بایستی بریم ...

خودشون میگن نیم ساعت دراز بکشین.بعد اگر بخوای فک کنم لگن بیارن من بعد ۴۰دیقه رفتم 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
فدات بشم عزیرم...مممنون ....همسرم از المان کپسول ژل رویال اورده...ولی موند تو یخچال نخوردم....الان ن ...

خاهش میکنم عزیزم.فک کنم اثرش کمتر بشه.به نظرم خود ژل رویال رو از عسل فروشی ها بگیرین بهتره.بدین شوهرتون هر روز صبح ناشتا بخوره 

عزیزم نگران نباش منم الان ۱۲هفته ام از روز اول هم لکه بینی داشتم و دارم  دکتر هم میگه شیاف بزا ...

وااای مرسی که روحیه میدین من چون یه سقط داشتم دفعه ی قبل و همش تو اون لک بینی داشتم همش میترسم