2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

@زینبی_بابا‍ سلام عزیزم گفتم برای انتقال بهم دکتر ال دی داده روز ۲۱ هم باید میکرورلین بزنم میخام بدونم یعنی همین ماه انتقال میده ؟ اخه چرا بهم استرادیول نداده ؟ کی بهم میده ؟ گفته سه روز بعد از زدن آمپول بیا پیشم یعنی میخاد چی بهم بده چیکار کنه ؟ ببخشید عزیزم من با مراحل انتقال جنین فریز آشنا نیستم ازت انقدر سوال میپرسم 🙈🙈🙈

ممنون میشم ازت راهنماییم کنی😘😘

سلام لیانا جون خوبی؟ دختر گلت خوبه؟ چیزی نمونده چشمت به جمال نازنینش روشن شه. انشاءلله به سلامتی و ش ...

سلام لی لا جون خوبی عزیز دلم ممنووووون بله خداروشکر آخراشه انشاالله همه منتظرا این روزارو ببین و شما هم بقیه بارداریت به خوبی و سلامتی بگذره👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩 

درسته اونایی که کمبود ویتامین د دارن میتونن استفاده کنن قرص آهن هم درسته حالت تهوع میاره ولی باید هرروز بخوری حالا بازم حتما از دکترت بپرس که آمپولش مجازه 

کلسیم هم چرا نمیسازه ؟ آب زیاد باهاش بخور 

البته یادمه زینب جون میگفت دکترم گفته اگه هروز شیر رو لبنیات میخوری نیازی نیست اون روز قرص بخوری ولی من از اول بارداریم نتونستم شیر بخورم مجبورم هروز کلسیم بخورم 

باز اینم به دکترت بگو ببین نظرش همینه مثلا هروز شیر و دوغ بخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ما هم شرایط شما رو داشتیم اسپرم شوهرم صفر بود تقریبا کلا هفت یا هشت دونه اسپرم بود که اونم مورف ...

عزیزم چقدر عاااااالی..خداروشکر. منم موافقم همه ی اینا تاثیر داره.. مرسی ک راهنمایی کردی دلارام جان ما هم پنج شش ماهه رژیم رو رعایت میکنی ولی الان ک گفتی این ماه سبزیجات رو فراووووان مصرف میکنیم..از امشب دیگه حتی با کانولا هم سرخ نمیکتم. سرخ کردنی رو کنار میزارم. مرسی ک انگیزه دادی. عزیزم تعداد اسپرم شوهرم یک میلیونه ولی خب مهم نتیجه واشینگ هست. چون مورفوش بین صفر و یکه، اسپرم نرمالش کمه... خداروشکر از دکترسجادی خیلی راضی ام..واسه شما جنین خوب تشکیل شد؟ الان چ مرحله ای هستید؟ عزیزم روز پانکچر هر روزی بشه چون زیرنظر دکتر سجادی بودیم. خودش تسه میکنه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببین ما هم شرایط شما رو داشتیم اسپرم شوهرم صفر بود تقریبا کلا هفت یا هشت دونه اسپرم بود که اونم مورف ...

همسرت کپسول فرتیل رو چندوقت مصرف کرد؟

ما حدود نود روز پیش رفتیم ارولوژ اصفهان، برا سیکل جدید  اسپیمن، کتوتیفن، فولیک اسید، دی تجویز کرد. ژل رویال هم میخوره. اگه بخام ابان شروع کنم. بنظرت دیگه فرتیل نیازی هست؟ اخه فقط دوهفته وقت داریم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

@ستاره38    

سلام ستاره جون خوبی عزیزم؟

ستاره جون درد پهلوهات رو هنوزم داری؟

من چون سونو ساک نرفتم نگرانم

پهلو چپم میگیره

گاهی تیر میکشه

سمت راستمم بعضی وقتا تیر میکشه

درد نیست حالت گرفتگیه انگار یه چیزی اونجا فشار میاره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ببین بنظر منم برا جنین سه روزه روز ۱۱ زوده. من جنینای مرحله دومم ۵ روزه هچینگ بودن روز ۱۱ که امروز ب ...

پیامتو الان دیدم، خوش خبر باشی. وای ک چقدر خوشال شدم مبارک باشه❤👶👶 کدوم دکتر برات انتقال داد؟ منم میخام بگم هچینگ کنن ولی سه روزه.. چون برا ما جنین پنج روز رشد میکنه.

سلام عزیزم. مبارک باشه روز چندم انتقالت بود؟ و اینکه چنتا جنین انتقال دادی

سلام قربونت..روز ۱۳..۳تا جنین

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
عزیزم چقدر عاااااالی..خداروشکر. منم موافقم همه ی اینا تاثیر داره.. مرسی ک راهنمایی کردی دلارام جان م ...

من این ماه انتقال داشتم .دو مرحله ای.آخرین جنینام بود .خدا رو شکر امروز جواب آزمایشم مثبت شد .بتام ۶۱۱ بود.

ما از ۱۱ تا تخمک ۹ تا جنین دوروزه با کیفیت بی تشکیل شد. آخرین انتقالم ۵ جنین داشتم که یه دوروزه برام انتقال دادن و ۴ تای دیگه رو گذاشتن بلاست بشه .دوتاش بلاست هچینگ شده بود خدا روشکرکه برام انتقال دادن. دیگه جنین ندارم.

روغن کنجد و روغن زیتون هم مصرف کنین.خیلی خوبه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نمی دونم هر چی خدا بخواد به شوهرم گفتم برو مدیکور بگیر مثل اینکه نداشت ازین خودکاریا خارجی گرفت مارک ...

عزیزم منم روز هشتم که زدم همین وضعیت رو داشتم.

منم خط c رو دیدم خیلی کمرنگه گفتم به نظرم بی بی چک مشکل داره. ان شاالله که مثبتی دختر. خودت رو ناراحت نکن. تا ۱۴ روز وقت زیاد داریم.

طفلک همسرامون از دست ما خل شدن. باز شما تازه ۲۰سالته وقت زیاد داری.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
همسرت کپسول فرتیل رو چندوقت مصرف کرد؟ ما حدود نود روز پیش رفتیم ارولوژ اصفهان، برا سیکل جدید   ...

ما مرداد دستور میکرو دادن از همون موقع تا روز پانکچر استفاده کرد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت