2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه ها منم ی روزایی تاپیک شما رو هر روز نگا میکردم بعد ۵ سال دکتر رفتن و یبار iui ناموفق دیگ خسته شده بودم کمیخواستم اطلاعات کسب کنم برا ivf ولی خداروشکر با داروی گیاهی در اوج ناباوری باردار شدم و پسرم آخر دی بدنیا میاد اسمشم میخوایم محمد صدرا بزاریم ،بچه دوممه، بزرگه امیر علی و ده سالشه،ایشالا ب حق شش ماهه امام حسین همه اونایی ک منتظر بچه هستن ب زودی زود دامنشون سبزشه🙏🙏🙏

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
قربونت برم.نه هنوز.انشاله این هفته میرم دعا کنین.لک بینی دارم همش استرس میگیرم و خودم خودم اروم میکن ...

عزیزم نگران لکه بینیت نباش منم ته دوازده هفته داشتم ..تو ای وی افا انگار طبیعیه 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیفیت جنین هام پایینه نمی دونم اصلا پنج روزه میشن یا نه خدا کنه مثبت شه چون واقعا روحی داغون میشم

عزیزم من اینبار برعکس دفعه قبل که همه جنینام a و b بودن ...فقط اینبار bو c داشتم و باردارم الهی شکر 

اول  خدا دوم خدا بعد جنین شناس و  دکترت ...توکلت بخدا باشه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ممنون عزیزم. آره خدا رو شکر با سومین انتقال و آخرین جنینام بلاخره مثبت شدم. واقعا؟ دیروز شوهرم اهواز ...

به سلامتی عزیزم، خیییییلی خوشحال شدم برات 💃💃💃💃💝💝💝💝

ان شاالله که به سلامتی بغلش (ون) کنی 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم دکتر جنین شناس گفته که در تخمک اینکلوژن بادی وجود داره.میدونید علت ...

عزیزم علت های زیادی داره مثلا داروها برات خوب نبوده

مشکلات ژنتیکی

مشکلات هورمونی 

افزایش سن و... 

@زینبی_بابا      من بخاطر اینکه جای آمپولام آبسه کرده شیاف میزنم روزی دو تا. الان ...

عزیزم شياف رو احیانا واژینال نذاشتی؟؟ 

فعلا رکتال بذار، اگر باز لک دیدی همون آمپول رو بزن 2 تا پروژسترون 50 رو با یک سرنگ بزن 

برای جلوگیری از آبسه از سرنگ عضلاتی خیلی بلند استفاده کن و قبل و بعد از تزریق کمپرس سرد بذار 

24 ساعت بعدش کمپرس گرم

من خودم 4 روز سمت راست میزدم، 4 روز سمت چپ با اون مدل کمپرس هم اصلا اذیت کننده نبود، البته گاهی از محل تزریق شدیدا خون میومد که اهمیتی نداره

عزیزم شياف رو احیانا واژینال نذاشتی؟؟  فعلا رکتال بذار، اگر باز لک دیدی همون آمپول رو بزن 2 تا ...

زینبی جون کارم از این چیزا گذشته.کلا عفونت کرده.فعلا دارم آنتی بیوتیک میخورم اگه خوب نشد هفته بعد باید برم اتاق عمل عفونت رو با جراحی خارج کنن.خدا کنه با آنتی بیوتیک حل بشه.رویان هم زنگ زدم گفتن با این وضعیت دیگه صلاح نیست آمپول بزنی کلا شیاف بزار.اولش یه دونه شیاف بود روز ۸ و ۹ انتقالم لک قهوه ای دیدم زنگ زدم دوتا کردن شیاف رو .حالا امروز فقط یبار دیدم لک صورتی.دیگه ندیدم.امیدوارم دیگه لک نبینم که نیازی به آمپول نشه.

از دیروز هم چون احساس کردم یبوست شدم دیگه دارم شیاف رو رکتال میزارم.فعلا ندارم لکه بینی.استراحتم رو هم بیشتر کردم ببینم خدا برام چی میخواد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
قربونت برم.نه هنوز.انشاله این هفته میرم دعا کنین.لک بینی دارم همش استرس میگیرم و خودم خودم اروم میکن ...

عزیزم نگران نباش منم الان ۱۲هفته ام از روز اول هم لکه بینی داشتم و دارم 

دکتر هم میگه شیاف بزار تا تموم شه ولی خداروشکر بچه خوبه 

ایشالله به سلامتی بگذره برات

خدایا شکرت 
بچه ها منم ی روزایی تاپیک شما رو هر روز نگا میکردم بعد ۵ سال دکتر رفتن و یبار iui ناموفق دیگ خسته شد ...

خیلی خوب یادمه عزیزم 

چقدر بهت میگفتم شما طبیعی مامان میشی ولی اصرار میکردی که میخوای بیای تو سیکل 

خداروشکر عزیزم انشاالله نامدار باشن و صحیح و سالم بغلش کنی 

قسمت همه منتظرا 👩‍❤️‍💋‍👩🌷💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷