2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
فدات بشم عزیزم که کامل توضیح دادی....گلم کاریوتایپ چیه؟ دکتر ایمولونوژت کیه؟کدوم مرکز بودین؟خوب اگه ...

کاریوتایپ ازمایش ژنتیک هست ک میگیرن دکترم گفتم زرنانی هست کیلینیک گاندی و نیکان ای وی اف بیمارستان بهمن کردم پیش ژیلا عابدی اصل، چون همه فاکتور های سقطم سالم بود و بتا میرفت بالا افت میکرد تشخیص دادن ک مشکل از رحم ک باعث شکست لانه گزینی میشه، قبل از هر انتقال یا ای یو ای روزی ۲ تا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاجون من دوتا مشکل پیدا کردم:

۱. درد سینه ام واقعا اذیتم میکنه نمیدونم باهاش چه کنم. این به خاطر کدوم داروء؟

۲‌. من افتادگی دریچه میترال قلب دارم. دو روزه سنگینی تو قفسه سینه و درد در ناحیه قلب و حس تنگی نفس دارم که میدونم اینا به خاطر مشکل قلبمه ولی مدتها بود چند روز پشت هم اذیتم نمیکرد. ممکنه داروها برام مساله ساز شده باشن؟ خصوصا آمپول آنوکسپارین؟

@زینبی_بابا    

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام به نظرتون احتمال مثبت کاذب بودن مدیکور چقدره؟

مبارك باشه عزيزم ، من هميشه از بيبي چك مديكور استفاده كردم و هيچ وقت مثبت كاذب نبوده توي بارداري اولم روز ٨ انتقال بيبي چكم مثبت بود و فرداش كه رفتم آزمايش دادم بتام مشكوك بود و چند روز بعدش بالا رفت ، بيبي چك كه ٢ خط باشه حتما يك خبرهايي هست .

بچه هاجون من دوتا مشکل پیدا کردم: ۱. درد سینه ام واقعا اذیتم میکنه نمیدونم باهاش چه کنم. این به خاط ...

من تا حالا ۴ بار پانکچر کردم، همیشه بعد از پانکچرم تا دو هفته درد وحشتناک سینه داشتم

هیچوقت بعدش ترنسفر نداشتم ، اما الان که جنین انتقال دادم یه ذره هم درد نداره

نمی دونم واقعا مال چیه، یه بار هست و یه بار نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من تا حالا ۴ بار پانکچر کردم، همیشه بعد از پانکچرم تا دو هفته درد وحشتناک سینه داشتم هیچوقت بعدش تر ...

ان شالله که مثبته با دفعه قبلت فرق داره خیلی عالیه ،الهی دلت شاد بشه🤗😁

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

راستش من طبق گفته دکتر ظریفی و کتاب تغذیه کمکی انجمن شیر مادر جلد میرم، خیلی هم پسرم غذا دوست نداره ...

عزیزم سوپ شیر چیا داره ؟و کودک ۸ماهه میتونه بخوره🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
@ستاره38     سلام ستاره جون خوبی یه خبر از خودت و ۳ قلوها بده

سلام عزیزم خوبین ستاره جون خبر دادن از۳قلوهاشون تو چند هفته هستن😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون.عزیزم.ماهم.خوبیم  والا وزن گرفتن.مشکل پسر منم.هست.من.همه چی هم.درست میکنم.منتها پسرم زیا ...

ممنون عزیزم اره سعی میکنم تو سوپش همه چیز بریزم انشالله خدا خودش کمک کنه فقط سالم باشن👐