2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045372 بازدید | 684462 پست
مبااارکه عزیییزم❤😚

ممندن بهاره جون انشاله خودتم زودی بیای بهمون خبر خوش بدی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان گلم از همتون ممنونم بابت تبریک هاتون ببخشید جواب تک تکتون رو ندادم ...از خدا ممنونم که دوستان خوبی دارم که انقدر انرژی مثبت برام فرستادن و میفرستن...دعا کنید تا اخر بارداری پیش برم ...انشاله قسمت همه منتظرا بشه ...و اونایی که تو راهی دارن به سلامت فندقهاشون به دنیا بیان❤❤❤

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام خانوما کسی میدونه لنفوسیت تراپی چیه ؟ هر کی میدونه لطفا بگه

عزیزم تو اصفهان  تهران انجام میشه فقط.تو تهران هم فقط بیمارستان صارم انجام میده من انجام دادم.اول یه ازملیش خون کراس مچ ازت میگیرن اگه زیر ۲۰باشه که اکثرا زیر ۲۰هست لنفوسیت تراپی میکنن واسه اونایی انجام میدن که شکست مکرر ای وی اف داشتن.خون شوهرتو میگیرن لنفوسیتشو جدا میکنن اندازه ی یه سرنگ انسولین لنفوسیت میشه قسمت ساعد هردست ۳بار میزنن اون سرنگ رو.درضمن لنفوسیت نوعی از گلبولهای سفیده

[QUOTE=159874084]عزیزم دکتر زرنانی بیمارستان گاندی رفتین؟ خارج از بیمارستان مطب دارن؟[/QUOT من تو کلینیک نیکان ویزیت شدم پنج شنبه ها اونجاست صبح ها فوق العاده خلوته 

سلام عزیزم منم چند روز پیش سرکلاژ داشتم تست کرونا دادم مردمو زنده شدم ولی چند وقت قبلش واسه انتقال ت ...

سلام جونم آره خدارو شکر دادم از سرم گذشت درد داش ولی ن خیلی قابل تحمل بود 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
عزیزم تو اصفهان  تهران انجام میشه فقط.تو تهران هم فقط بیمارستان صارم انجام میده من انجام دادم.ا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘 وقتی از خون شوهر لنفوسیت رو جدا کردن چیکار میکنن خون رو میریزن داخل رحم ؟

شما که انجام دادی نتیجه داد برات عزیزم؟

نمیدونم من دوشنبه همون ماهی ک تخمک گیری کردم قرار بود انتقال بدم گفت دکتر احمدی هستن امروز ولی من کن ...

اره گلم روزای زوج احمدی هس روزای فرد کلانتری جمعه رو نمیدونم کدومشونند

@زینبی_بابا   سلام عزیزم جواب آزمایشمو تفسیر میکنی  راستی عزیزم  ذخیره تخمدانم چطور ...

سلام عزیزم ذخیره تخمدانت خوبه، یه کم پرولاکتینت بالاست و یکی از آیتم های ایمنی بالا هست ولی تفسیر ایمنی رو اصلا بلد نیستم حتما به متخصص نشون بده