2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دکترتون کیه؟ شمابراتون زودتر تست کرونا نوشته؟دکترمن گفت روز دوم پربود برم تا تست کرونا بنویسه و ...

عزیزم منم روز دوم تست دادم فرداش جواب روتلفنی زنگ بزنی بهت میگندچون میدونند داری دارو مصرف میکنی

دوستان کسی اطلاعات علمی داره که بدونه چرا توی سیکل انتقال به بعضیا ال دی میدن ماه قبلش و به بعضیا نمیدن؟ با اینکه دکتر مشترکه ولی به یکی داده و به یکی نه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
منتظر خبر خووشيم امروز

فداتشم صبح ساعت 7 و نیم ازمایش دادم گفت 11 زنگ بزن حاضره...دعا کن دیشب یه. ساعت خوابیدم از فکر و خیال

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
نه حتما باید خون روان بیادتا بتونی روز اول حساب کنی

بخدا من موندم

من همیشه پریودم کمه  اینا میگن لکه بینی حساب نمیشه ولی من طوری بود پوشک گذاشتم یعنی ن لک بود ن زیاد  

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
اتفاقا منم الان منتظرم نوبتم ش تست بدم 

کجا نشستی 😂😂بیام پیشت

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
شما میدونی جمعه ها کدوم دکتر انتقال انجام میده

نمیدونم من دوشنبه همون ماهی ک تخمک گیری کردم قرار بود انتقال بدم گفت دکتر احمدی هستن امروز ولی من کنسل شد چون شکمم اب اورد

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
آمدم بیرون داخل بدم آمد بمونم داخل خفه بود 😂

😂😂😂😂😂نمیترسی از تست 

زینبی جون من حالتهای تهوع وبی اشتهاییم تقریبا از بین رفته فقط نسبت به پیازو تفت غذا ها حساسم ویبوست ونفخ دارم....تو نت خوندم اگه یه دفه اینا از بین برن یه جای کار میلنگه یعنی برای جنین چیزی شد😥😥🥺

@زینبی_بابا    

چرا والا میترسم 😂😂ولی میبینم میگن ترس نداره  چون درد نداره😁

😐😐😐😐درد نداره من دفعه دوم دارم تست میدمممم اونی ک میکنه تو دماغ درد بدی داره